Κορωνοϊός: Ανησυχία στη Λήμνο - 55χρονη πέθανε από δύσπνοια και εστάλη τεστ για έλεγχο

Η άτυχη γυναίκα είχε επιβαρυμενη υγεία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Ανησυχία στη Λήμνο - 55χρονη πέθανε από δύσπνοια και εστάλη τεστ για έλεγχο

Ανησυχία προκάλεσε στη Λήμνο ο θάνατος μιας 55χρονης από δύσπνοια και εστάλη τεστ για έλεγχο για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού. Η άτυχη γυναίκα είχε επιβαρυμενη υγεία, που επιδεινώθηκε τη Δευτέρα και το βράδυ, κατέληξε.

Μια 55χρονη από την Ατσική της Λήμνου κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας στο Νοσοκομείο της Λήμνου, στο οποίο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το ΕΚΑΒ της (απογευματινές ώρες) με έντονη δύσπνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport.gr, η 55χρονη, με επιβαρυμένη υγεία, τις τελευταίες μέρες παρουσίαζε δύσπνοια, το τελευταίο δε 24ωρο η κατάσταση επιδεινώθηκε. Έτσι, οικείο της πρόσωπο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού δυστυχώς κατέληξε.Σήμερα Τρίτη έγινε γνωστό ότι ακόμα τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην χώρα μας από τον ιό.

Μάλιστα, επειδή η άτυχη γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα δύσπνοιας, στάλθηκε δείγμα για περαιτέρω εξέταση, όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό.

protothema.gr

Συναγερμός σήμανε και στο Αλεξάνδρα όπου γυναίκα που γέννησε με καισαρική βρέθηκε θετική

Συναγερμός στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με γυναίκα η οποία γέννησε με καισαρική και τελικά βρέθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για μία γυναίκα από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ριτσώνα που γέννησε με καισαρική τομή και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Με τα θύματα στην χώρα μας να έχουν φτάσει τα 46, από τον φονικό ιό.

Το πρόβλημα είναι ότι νοσηλεύτηκε σε 4κλινο θάλαμο και μετά από το θετικό τεστ ιχνηλατούνται γυναίκες βρέφη που βρίσκονταν τον ίδιο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες 10 άτομα από το ιατρικό προσωπικό έχουν τεθεί σε καραντίνα και είναι καλά στην υγεία τους.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν νοσεί και ο σύντροφός της ενώ είναι άγνωστο αν κόλλησε στο νοσοκομείο ή είχε προσβληθεί από τη δομή φιλοξενίας.

Πηγή: Athensmagazine.gr