Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν την αφήνει να ανάψει ένα κεράκι στο νεκρό παιδί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν την αφήνει να ανάψει ένα κεράκι στο νεκρό παιδί της, και έτσι η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε.

Η μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή Κατερίνα Τζιάλλα που τόσο ξαφνικά και άδικα έχασε από τη ζώή το μονάκριβο γιο της τον περασμένο Νοέμβρη σε τροχαίο στέλνει γράμμα στον πρωθυπουργό, ζητώντας του να αποδοθεί δικιοσύνη για το παιδί της και παράλληλα επισημαίνει ένα μεγάλο κοινωνικό θέμα που έχει δημιουργηθεί αφού με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν μπορεί τόσο η ίδια όσο και χιλιάδες άλλοι πολίτες να πάνε στα νεκροταφεία για τη τιμήσουν τη μνήμη των αδικοχαμένων τους προσώπων.

Η Κατερίνα Τζιάλλα εκλιπαρεί τον πρωθυπουργό μέσα από το γράμμα της να της επιτραπεί η είσοδος εκεί που έχει θαφτεί το παιδί της ώστε να του ανάβει ένα κεράκι και να του φροντίζει τον τάφο του.

Η ίδια καταλαβαίνει πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, μιας και η αδερφή της είναι γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο στην Ιταλία ωστόσο θεωρεί ότι θα πρέπει ο πρωθυπουργός να βρει λύση έτσι ώστε στις επιλογές των μετακινήσεων των πολιτών εκτός σπιτιού να είναι και η επίσκεψη στους χώρους ταφής ώστε να μπορεί να πηγαίνει να ανάβει το καντήλι στη μνήμη του παιδιού της, όπως αναφέρει και το protothema.gr

Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό - Το μακροσκελές γράμμα

μητέρα Αδαμάντιου Μαντή γράμμα ιός
μητέρα Αδαμάντιου Μαντή γράμμα πρωθυπουργός
μητέρα Αδαμάντιου Μαντή γράμμα

Σπαράζει καρδιές η μητέρα του! «Άλλαξα χρόνο με την φωτογραφία του»

«Άλλαξα χρόνο με την φωτογραφία του», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή και σπαράζει καρδιές!

Το πόρισμα για το τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος που στοίχισε τη ζωή στον πολίστα Αδαμάντιο Μαντή περιμένει η οικογένεια του. Η μητέρα του συγκλονίζει, μιλώντας στο Star.

«Εβλεπα τις φωτογραφίες από τις περσινές γιορτές και ήμουν με το παιδί μου. Οταν άλλαξε η χρονιά, είχα μια φωτογραφία του μέσα στην τσάντα μου, την φιλούσα και προσευχόμουν να έδινα όλα τα χρόνια της ζωής μου για να με κάνει μια αγκαλιά. Βυθιστήκαμε στο πένθος χωρίς λόγο...» λέει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού.

Η οικογένειά του ζητά δικαίωση. «Δεν ξέρω γιατί το έχω χάσει το παιδί μου, δεν το έχω καταλάβει. Ηταν πεζός. Πώς χάθηκε από τη στιγμή που αυτοί που ήταν στα αυτοκίνητα δεν έπαθαν το παραμικρό; Μέχρι χθες έχουν χάσει τη ζωή τους 20 παιδάκια. Σε όλα τα ατυχήματα που έχουν γίνει ως τώρα δύο παιδιά δεν φταίγανε. Το παιδί μου και το κορίτσι, η αστυνομικός που περίμενε στο φανάρι να πάει στη δουλειά της». Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει ο φίλος του, που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ενώ, «ράγισε» καρδιές λίγο πριν την κηδεία του με τα λόγια της και την τραγική φιγούρα της! Δεν μπορούσε να τον αποχαιρετήσει!

Πηγή: ethnos.gr