Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτη ανακοίνωση από το ΠΟΚΚ για τις παραγγελίες κρεάτων το Πάσχα

Έσκασε τώρα

Έκτακτη ανακοίνωση από το ΠΟΚΚ για τις παραγγελίες κρεάτων το Πάσχα
Ενημέρωση 06.04.2020 12:52
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Έκτακτη ανακοίνωση έσκασε μόλις τώρα από το ΠΟΚΚ για τις παραγγελίες κρεάτων το Πάσχα, όπου δίνουν αναλυτικά οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει οι πολίτες να αγοράσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τους τραπέζι.

Να γίνουν εγκαίρως οι παραγγελίες κρέατος από τους καταναλωτές, ενόψει του Πάσχα και να τηρείται η αποτροπή της εισόδου πολλών ατόμων στα κρεοπωλεία λόγω κορωνοϊού.

Αυτό προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών προς τους καταναλωτές, ενώ υπογραμμίζει ότι είναι δεδομένη η επάρκεια.

Μια φιλική ενημέρωση του καταναλωτή ενόψει της περιόδου του Πάσχα αλλά και εν μέσω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία, δημοσιοποίησε η Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, ενημερώνοντας για την επάρκεια στην αγορά κρέατος, αλλά και προτρέποντας τους πελάτες να παραγγείλουν εγκαίρως τα προϊόντα που επιθυμούν. Το Πάσχα πλησιάζει και η Κυβέρνηση ετοιμάζει νέα μέτρα! Δείτε αναλυτικά όλα όσα σκέφτονται.

Όλα όσα αναφέρει η έκτακτη ανακοίνωση από το ΠΟΚΚ για τις παραγγελίες κρεάτων το Πάσχα

«Φίλε Καταναλωτή, Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εν όψει της υφιστάμενης κατάστασης με ευσυνειδησία ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας για την προστασία από τον κορωνοϊό του καταναλωτή, του προσωπικού και των γύρω μας.

Έτσι, με υπευθυνότητα σε ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε ότι έχει να κάνει με το κρέας και λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον και την πληρέστερη εξυπηρέτησή σου διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία σου σε προτρέπουμε να τηρείται η αποτροπή της εισόδου πολλών ατόμων (1 άτομο /10 τετραγωνικά μέτρα) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και παρακαλούμε για την έγκαιρη παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείς.

Θεωρούμε ότι τα μέλη της ΠΟΚΚ ως αναπόσπαστο τμήμα της τροφικής αλυσίδας και παρά τα πλήγματα που έχει υποστεί εξακολουθεί να μεριμνά για την σωστή και ποιοτική διατροφή της Ελληνικής οικογένειας του φίλου καταναλωτή. Ευελπιστούμε, πως αλώβητοι και υγιείς θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία που πλήττει τη χώρα μας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.!!!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τότε θα γίνουν οι Πανελλήνιες - Η απάντηση της Νίκης Κεραμέως

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει Έλληνας γιατρός στη Νέα Υόρκη - "Ο φόβος στα μάτια τους δεν κρύβεται"

Share