Σοκ με 19χρονο ποδοσφαιριστή με κορωνοϊό - Κόλλησε ολόκληρη την οικογένεια του

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με 19χρονο ποδοσφαιριστή με κορωνοϊό - Κόλλησε ολόκληρη την οικογένεια του

Σοκ προκαλεί η είδηση και θέλει έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή που είχε κορωνοϊό και δεν το γνώριζε να έχει κολλήσει ολόκληρη την οικογένεια του. Η φονική πανδημία του κορωνοϊού έχει εξαπλωθεί ραγδαία σε πολλές χώρες παγκοσμίως και έχει κοστίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Αυτή την φορά ο 9χρονος ποδοσφαιριστής της Γουλβς Λεονάρντο Καμπάνα έκανε γνωστό ότι αυτός και ολόκληρη η οικογένειά του έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

«Αισθάνομαι καλά σήμερα, υποθέτω ότι όλη η οικογένειά μου κόλλησε τον ιό, από τότε που όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι μου. Ο πρώτος που αρρώστησε ήταν ο αδελφός μου, μετά η μητέρα μου και μετά εγώ. Ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου ήταν επίσης μαζί μας. Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μείνουμε στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Το κάναμε για 16 ημέρες και τότε ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου επέστρεψαν στον Ισημερινό. Η μητέρα μου επίσης έπρεπε να επιστρέψει, αλλά στη συνέχεια η πτήση της ακυρώθηκε, έτσι υποθέτω ότι θα μείνει εδώ μαζί με τον αδερφό μου για μερικούς μήνες», είπε ο Καμπάνα.

Ο Λεονάρντο Καμπάνα ανήκει στη Γουλβς, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με την αγγλική ομάδα και αγωνίζεται σε αυτήν από τον Ιανουάριο ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα. O 19χρονος φορ δεν είχε βρεθεί, πάντως, στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

ποδοσφαιριστής με κορωνοϊό

Την ίδια στιγμή σήμερα έγινε γνωστή η είδηση πως ο θρύλος της τζαζ Ellis Marsalis Jr έχασε τη ζωή του από τον επικίνδυνο ιό.

Με κορωνοϊό κορυφαίος ποδοσφαιριστής

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Χουάν Κάρλος Ροντρίγκεθ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Είναι, ενδεχομένως, ο λιγότερο γνωστός από την περίφημη «Ντριμ Τιμ» του Γιόχαν Κρόιφ, όπως είχαν ονομάσει τα ισπανικά ΜΜΕ την Μπαρτσελόνα που είχε προπονητή τον ιπτάμενο Ολλανδό, στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Ο Χουάν Κάρλος Ροδρίγεθ, όμως, μπορεί να υπερηφανεύεται πως ήταν το βασικό αριστερό μπακ εκείνης της σπουδαίας ομάδας, με την οποία κατέκτησε το 1992 το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου.

Στα 55 του χρόνια, ο άλλοτε αμυντικός των Βαγιαδολίδ, Ατλέτικο και Βαλένθια, δίνει έναν ακόμα, διαφορετικό αυτή την φορά αγώνα, αφού έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, όπως άλλωστε και η γυναίκα με την κόρη του, αν και η τελευταία βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Ιανουάριο.

«Είμαι καλά, κάποιες μέρες είχα πυρετό, βήχα ή μυϊκούς πόνους, αλλά τώρα το μοναδικό που νιώθω είναι ότι το φαγητό δεν έχει καμία γεύση και δεν μπορώ να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί» εξηγεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε αυτή την αναφορά επειδή, από την εποχή που κρέμασε τα παπούτσια του, ασχολείται με την παραγωγή κρασιού.

«Πολύς κόσμος θα το έχει περάσει χωρίς καν να το ξέρει. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών» συμπληρώνει ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος δεν έκανε το τεστ, αλλά οι γιατροί προχώρησαν σε αυτό το συμπέρασμα, εξαιτίας των συμπτωμάτων του ιού Covid-19 που παρουσίασε.