Τραγωδία στην Φιλοθέη: Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στην Φιλοθέη: Νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά

Τραγωδία επικρατεί στην Φιλοθέη με την είδηση πως βρέθηκε στο σπίτι της νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την άτυχη γυναίκα;

Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία επί της Λεωφόρου Σταύρου Γεωργίου, στον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού Αττικής. Τη γυναίκα εντόπισαν οι Πυροσβέστες που κατέφθασαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ενώ όπως έγινε γνωστό στο σημείο επιχειρούν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Πριν λίγο καιρό μεγάλη φωτιά είχε ξεσπάσει σε ένα ακόμη κτήριο της Θεσσαλονίκης κατά τις πρωινές ώρες.

Πριν την φωτιά στην Φιλοθέη, συναγερμός σήμανε και στον Έβρο για πυρκαγιά στα σύνορα

Συναγερμός έχει σημάνει από νωρίς το πρωί στον Έβρο, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως έπιασε φωτιά στην τουρκική πλευρά των συνόρων, με την αστυνομία και τον στρατό να βρίσκονται σε επιφυλακή μιας και δε γνωρίζουν από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Τα ξημερώματα, στην άλλη πλευρά των συνόρων άναψε μεγάλη φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε και έθεσε σε συναγερμό τις δυνάμεις του ελληνικού στρατού και σωμάτων ασφαλείας στις Καστανιές.

Η φωτιά ξέσπασε στην πλευρά της Τουρκίας, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο το πως ξεκίνησε, ενώ πριν από λίγες μέρες ένα άτυχο παιδί έχασε τη ζωή του από τη φωτιά στη Μόρια.

Σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο πάντως, γίνεται λόγος για επεισόδια μεταξύ τουρκικής αστυνομίας και μεταναστών, καθώς και πως οι αστυνομικοί καίνε τις σκηνές τους, με σκοπό να απομακρυνθούν από τα σύνορα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη πηγή προς το παρόν.

Η κατάσταση έδειχνε να ηρεμεί τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι τουρκικές αρχές ανέφεραν πως θα απομακρύνουν τους μετανάστες από τα σύνορα και το Παζαρκιουλέ. Αρκετοί ωστόσο παραμένουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Πηγή: iefimerida.gr