Νέες πληροφορίες από το νοσοκομείο για τον Μπόρις Τζόνσον

Ποια τα νεότερα για την υγεία του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες πληροφορίες από το νοσοκομείο για τον Μπόρις Τζόνσον

Νέες πληροφορίες έρχονται για τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον που παραμένει στο νοσοκομείο, λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα ο ίδιος είναι στην εντατική.

Σε νέα έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε η Κυβέρνηση της Βρετανίας, σχετιζόμενη με την κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον, που βρίσκεται στην εντατική λόγω κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης είπε ότι «ο πρωθυπουργός είναι κλινικά σταθεός και ανταποκρίνεται στην θεραπεία. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείο Σεν Τόμας στο Λονδίνο».

Ο εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι σε καλή διάθεση. Δείτε, όμως, ποια εικόνα ανησύχησε πολύ τον γιατρό του.

Νωρίτερα, βρετανικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι ο Τζόνσον ήταν απύρετος και όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν μπορεί να εργαστεί αλλά είναι σε επαφή με τους συνεργάτες του. Δείτε ωστόσο και το ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο δικός μας πρωθυπουργός στους γιατρούς των ΜΕΘ.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Από τις νέες πληροφορίες για τον Μπόρις Τζόνσον στον γιατρό που νόσησε στο Θριάσιο

Αυτή την στιγμή, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το skai.gr γίνεται έλεγχος σε 40 άτομα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, τα οποία και είχαν έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο γιατρό.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μπουν σε καραντίνα. Αργά το βράδυ αναμένονται και οι εργαστηριακοί έλεγχοι. Σύμφωνα, βέβαια, με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τους 40 υγειονομικούς που ήρθαν σε επαφή και τους ασθενείς.

Συνολικά σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ 136 υγειονομικοί νοσούν και οι έξι είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ κάνει αναφορά και σε έναν νεκρό ο οποίος όμως δεν νόσησε στην εργασία του αλλά κόλλησε από την σύζυγό του.

Καλεί την κυβέρνηση να κάνει εργαστηριακούς ελέγχους σε όλους τους υγειονομικούς που έρχονται σε επαφή ή έχουν ήπια συμπτώματα. Τέλος, αναφέρουν ότι το ευχάριστο είναι ότι οι 29 συνάδελφοί τους από το Νοσοκομείο Παπανικολαου οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με τους 4 νοσούντες συναδελφους είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το Athensmagazine.gr