Σοκ στον Ασπρόπυργο - Όλη η αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του οδηγού νταλίκας

Δεν πυροβολήθηκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στον Ασπρόπυργο - Όλη η αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του οδηγού νταλίκας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έγινε γνωστή για τον οδηγό νταλίκας που δολοφονήθηκε σήμερα το πρωί στον Ασπρόπυργο, με νέα στοιχεία να αποδεικνύουν όλη την αλήθεια πίσω από τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο άτυχος άνδρας.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον οδηγό νταλίκας που βρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του σε πάρκινγκ στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον άνδρα, που εντοπίστηκε με πολλά αίματα στο στήθος στην καμπίνα του φορτηγού του στη θέση Σχινέζα Ασπροπύργου, να φέρει τραύμα στο στήθος από όπλο, οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι!

Με βάση αυτό το εύρημα το επικρατέστερο σενάριο το οποίο εξετάζουν οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν σπεύσει στην περιοχή είναι ο άτυχος οδηγός να έπεσε θύμα άγριας ληστείας.

Όσον αφορά την ταυτότητα του οδηγού, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό, πιθανότατα από την Τουρκία, ενώ σοκ προκαλεί και η είδηση για τη δολοφονία δημοσιογράφου μετά από απειλές!

Δείτε το σχετικό ρεπορταζ:

Πηγή: athensmagazine.gr

Τι πληροφορίες δόθηκαν αρχικά για τη δολοφονία του οδηγού νταλίκας

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο, όπου βρέθηκε στην Εθνική Οδό νεκρός ένας οδηγός φορτηγού. Μάλιστα κατά πληροφορίες ο άντρας έχει πυροβοληθεί.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open ο άντρας βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο φορτηγό του στην Εθνική Οδό στο ύψος του Ασπροπύργου.

Ο ίδιος φέρεται να είχε σταθμεύσει σε σημείο όποιο σταματάνε την νύχτα τα φορτηγά, ενώ στο σημείο έχουν βρεθεί από την πρώτη στιγμή κλιμάκια της ΕΛΑΣ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την υπόθεση, ενώ ερευνάται αν πρόκειται για ληστεία. Σε κάθε περίπτωση περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ώρες. Να πούμε ότι είχαμε και άλλο ένα θλιβερό γεγονός αυτή τη φορά από τις ΗΠΑ, όπου ένα αγόρι βρέθηκε νεκρό.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Open