Τι καιρό θα έχει την Μεγάλη Εβδομάδα; - Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί

Η αναλυτική της πρόγνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι καιρό θα έχει την Μεγάλη Εβδομάδα; - Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη μέσα από το δελτίο καιρού του ΣΚΑΙ προειδοποιεί για ακόμη μία φορά σχετικά με τις αλλαγές στο σκηνικό του καιρού και συγκεκριμένα για τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, και της Κυριακής του Πάσχα.

Η έμπειρη μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην αλλαγή του καιρού που χρειάζεται προσοχή καθώς πολλοί θα βρουν αφορμή για να βγουν από τα σπίτια τους. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον καιρό της Μεγάλης Βδομάδας και της Κυριακής του Πάσχα! Τι μας περιμένει;

Ωστόσο να είστε προετοιμασμένοι μιας και οι μετεωρολόγοι προειδοποίησαν για νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται. Δείτε εδώ την πρόγνωσή τους! Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σήμερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία το πρωί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Aνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Aνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida.gr