Βίντεο- ντοκουμέντο: Ρομά στη Λάρισα τα "έβαλαν" με Τσιόδρα- Χαρδαλιά στον καταυλισμό

Δείτε τι τους είπαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο- ντοκουμέντο: Ρομά στη Λάρισα τα

Βίντεο- ντοκουμέντο από την Λάρισα, όπου Ρομά τα "έβαλαν" με Τσιόδρα- Χαρδαλιά στον καταυλισμό. Εξηγήσεις για την καραντίνα ζητούσαν κάτοικοι του οικισμού της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα και τα έβαλαν μαζί τους.

Εξηγήσεις για την καραντίνα ζητούσαν κάτοικοι του οικισμού της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, που κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Νίκο Χαρδαλιά και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. Μάλιστα, εκτόξευαν κατηγορίες για «ρατσισμό», ενώ κάποιοι ισχυρίζονταν ότι τους έβαλαν σε καραντίνα, χωρίς να υπάρχει τίποτα:

Λίγα λεπτά αργότερα, «πυροσβεστική» αποδείχθηκε η κίνηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά και του επικεφαλής λοιμωξιολόγου του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα να μπουν στον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα και να εξηγήσουν στους κατοίκους γιατί μπήκαν στην καραντίνα και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τηρήσουν τους κανόνες. Οι συγκεντρωμένοι Ρομά μάλιστα, χειροκρότησαν αναγνωρίζοντας τον κ.Τσιόδρα και φώναζαν «ήρθε ο Τσιόρδας». Εκείνος τους είπε «είμαστε αδέλφια, όλοι μαζί σ' αυτό» και τους ζήτησε να τηρήσουν την καραντίνα μετά τη διαπίστωση των κρουσμάτων. «Κάντε υπομονή. Θα φροντίσουμε να μη σας λείψει τίποτα», ζήτησε με τη σειρά του ο κ.Χαρδαλιάς..

Τότε, οι κύριοι Χαρδαλιάς και Τσιόδρας πήραν την απόφαση να μπουν στον οικισμό και να μιλήσουν με τους ανθρώπους εκεί, παραβλέποντας τις άγριες διαθέσεις. Μαζί τους μπήκαν στον οικισμό ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Μετά την παρέμβαση και τις εξηγήσεις ο κίνδυνος να ξεσπάσουν ταραχές αποσοβήθηκε. Οι εκπρόσωπο των Αρχών διαβεβαίωσαν τους Ρομά ότι έχει εξασφαλισθεί η τροφοδοσία στον οικισμό, ενώ εκτός της ημέρας αναμένεται να ορισθούν διαμεσολαβητές-εκπρόσωποι των Ρομά που θα έρχονται σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές για όποιο ζήτημα προκύπτει. Δείτε και ποιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον ιό

protothema.gr

Ωστόσο εκτός από τους Ρομά αν δεν έχεις δει τον Τσιόρδα της Ρωσίας πρέπει να τον δεις

Τον Σωτήρη Τσιόδρα έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας και το ίδιο έχουν κάνει και στη Σερβία με τη δική τους επιδημιολόγο, η οποία είναι ξανθιά και σκέτη κόλαση αφού μοιάζει με κανονικό μοντέλο!

Η Kisic Tepavcevic, είναι η γυναίκα που ενημερώνει καθημερινά τους Σέρβους πολίτες για την εξάπλωση του κορωνοϊού και για τα νέα θύματα και όπως φαίνεται είναι πολύ πειστική, αφού στη γειτονική χώρα μετρούν μόλις 2666 κρούσματα και 65 θανάτους.

Μιας και είπαμε για τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο λοιμωξιολόγος κατευθύνεται αυτή τη στιγμή μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά στη Λάρισα για να κάνουν μαζικά τεστ.

Σίγουρα η εμφάνισή της έχει παίξει κάποιο ρόλο, αφού η κυρία Tepavcevic είναι κανονική καλλονή. Ξανθιά, πανέμορφη και με υπέροχο σώμα, η Σέρβα επιδημιολόγος κρατάει τα ηνία της εκστρατείας κατά του κορωνοϊού.

Δείτε τη φωτογραφία της και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Kisic Tepavcevic επιδημιολόγος