Τραγικός θάνατος για άνδρα Στην Ναυπακτία - Πέθανε ακαριαία

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικός θάνατος για άνδρα Στην Ναυπακτία - Πέθανε ακαριαία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στην Ναυπακτία. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής στην Άνω Βασιλική, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ένας άτυχος 56χρονος άνδρας ανετράπη και τον καταπλάκωσε, με συνέπεια να πεθάνει ακαριαία

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε σε αγροτικό δρόμο, όπου κινούνταν το αγροτικό μηχάνημα, το οποίο εκτελούσε εργασίες.

Ο 56χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε ένα χαντάκι βάθους τριών περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί και να χάσει την ζωή του μετά από σοβαρό τραυματισμό στο λαιμό και στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά της τροχαίας και του Α.Τ. Μεσολογγίου, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 56χρονο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως δολοφονήθηκε ένας γνωστός ποδοσφαιριστής έξω από το σπίτι του και επικρατεί φρίκη.

Πηγή: Protothema.gr

Στην Θεσσαλονίκη από την άλλη ένας άνδρας πέθανε μετά από επίθεση αδέσποτων σκυλιών

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, σχετικά με έναν 65χρονο ο οποίος πέθανε μετά από ισχυρή επίθεση που δέχθηκε από αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, άφησε 65χρονος ο οποίος στις 6 Μαρτίου είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, στην περιοχή Ελαιόρεμα Πυλαίας.

Ο άτυχος άνδρας όλο αυτό το διάστηκα νοσηλευόταν με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Να σημειωθεί, ότι για το περιστατικό η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση ο 65χρονος και για τον καταλογισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

H είδηση αυτή μας φέρνει στη μνήμη μία αντίστοιχη που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό για αδέσποτα που έφαγαν ένα νεογέννητο μωρό.

Πηγή: protothema.gr