Εξιτήριο για τον Μπόρις Τζόνσον

Τέλος στην αγωνία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξιτήριο για τον Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο σήμερα οι γιατροί του έδωσαν το okay και πήρε με τη σειρά του εξιτήριο, βάζοντας τέλος στην αγωνία που είχε δημιουργηθεί στον αγγλικό λαό για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, μιας και οι θεράποντες ιατροί του του έδωσαν το εξιτήριο, κρίνοντας πως είναι πλέον υγιής και πως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο από την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Ο Τζόνσον βρισκόταν στο νοσοκομείο, έχοντας περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με τον φονικό ιό, αφού αναγκάστηκε να μπει μέχρι και στην εντατική, ενώ σε οικεία του πρόσωπα είχε πει κάτι σοκαριστικό για αυτά που βίωσε.

Τα χειρότερα, όμως, φαίνεται πως πέρασαν για τον πρωθυπουργό, αν και δεν έχει τελειώσει η διαδικασία αποκατάστασης, αφού για να επανέλθει στα καθήκοντά του, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα χρειαστεί σημαντικό χρόνο διάστημα.

Έτσι περνούσε τις ώρες του μακριά από την οικογένειά του

Ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει και τις μικρές σε διάρκεια βόλτες ανάμεσα σε περιόδους ξεκούρασης στο πλαίσιο της φροντίδας που λαμβάνει προκειμένου να επανέλθει.

Ανάμεσα στις ταινίες που έχει δει μέχρι στιγμής ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι, σύμφωνα με το Sky News, το Withnail And I, και η τριλογία του Lord Of The Rings trilogy ενώ από τα παιχνίδια συνήθως επιλέγει να λύσει sudoku.

Ωστόσο αυτό που του λείπει περισσότερο είναι η μνηστή του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, η οποία με τη σειρά της έχει στείλει στον Βρετανό πρωθυπουργό εικόνες από τα υπερηχογραφήματα του αγέννητου παιδιού τους το οποίο αναμένεται να έρθει στη ζωή σε λίγες εβδομάδες.

Ενώ παράλληλα του έχει στείλει και ένα γράμμα υποστήριξη, μιας και έχει να τον δει από κοντά από τις 27 Μαρτίου, όταν και μπήκε στο νοσοκομείο.