"Έσκασε" ο καιρός για Μ.Παρασκευή/Μ.Σάββατο και Κυριακή - Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί

Αλλάζει το σκηνικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπήκαμε στην Μ.Εβδομάδα και εννοείται πως εχθές το βράδυ έσκασε και η πρόβλεψη για τον καιρό της Μ.Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου και της Κυριακής από τον κορυφαίο μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Μέχρι και την Μ.Πέμπτη θα υπάρχει αρκετή συννεφιά αλλά ευτυχώς σύμφωνα με όσα ανέφερε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ από το βράδυ της Μ.Πέμπτης θα έχουμε μεταβολή των καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η Μ.Παρασκευή αναμένεται να κυλήσει με ηλιοφάνεια και γενικά ανοιξιάτικο καιρό σε ολόκληρη την χώρα με τους ανέμους πάνω από 4 μποφόρ στα πελάγη ενώ ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένεται να και το Μ.Σάββατο ενώ πιθανότατα την Κυριακή του Πάσχα να υπάρξουν τοπικές μπόρες.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο

Δείτε εδώ πως θα τσουλήσει ο καιρός σήμερα

"Έσκασε" η πρόγνωση για Μ.Τετάρτη και Μ. Πέμπτη - Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί

Η πρόγνωση για την Μ.Τετάρτη αλλά και την Μ.Πέμπτη για τον καιρό "έσκασε" πριν από λίγες ώρες από τον κορυφαίο μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου

Την Μ. Δευτέρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με πρόσκαιρες βροχές σε ορεινότερες περιοχές της Δυτικής χώρας και συννεφιές το απόγευμα στα βόρεια και νότια. Την Μ. Τρίτη θα έχουμε αρκετή συννεφιά που θα πυκνώσει κατά την διάρκεια της ημέρας, όπως αναφέρει ο κορυφαίος μετεωρολόγος στο κεντρικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ.

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για την Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη

Αισθητή αλλά ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ η πτώση της θερμοκρασίας τη Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη και με επίσης ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα...