Αγωνία για βρέφος με κορωνοϊό - Είχε κάνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Δίνει μάχη για τη ζωή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγωνία για βρέφος με κορωνοϊό - Είχε κάνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Μεγάλη αγωνία έχει επικρατήσει από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως ένας βρέφος που είχε κάνει λίγο μετά τη γέννησή του επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Η μόλις έξι μηνών, Erin Bates είναι μία μαχήτρια της ζωής μιας και από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε πολεμάει με σκοπό να παραμείνει ζωντανή.

Το άτυχο μωράκι, που είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, βρέθηκε τώρα θετικό στον κορωνοϊό, με τους δύο γονείς της να εκφράζουν την μεγάλη ανησυχία τους για την υγεία της, ενώ θετικά στον κορωνοϊό έχουν διαγνωσθεί και 3 βρέφη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, το βρέφος την Παρασκευή, 10 Απριλίου, διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων Alder Hey, στο Liverpool, της Αγγλίας.

Βρέφος με κορωνοϊό

Η έκκληση των γονιών της

«Τόσο εγώ όσο και ο Wayne είμαστε απόλυτα συντετριμμένοι για ακόμα μία φορά που βρισκόμαστε σε θέση που μπορεί να χάσουμε το μικρό μας κορίτσι αν δεν συνεχίσει να μάχεται».

Η μητέρα απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να συνεχίσει να προσεύχεστε για την κόρη της. «Δεν μπορούμε να την χάσουμε λόγω του ιού. Έχει παλέψει τόσο πολύ, την χρειαζόμαστε, μας ολοκληρώνει».

Ο πατέρας της Erin, Wayne Bates, βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της οικογένειας, δηλώνοντας «τρομοκρατημένος» από τους ανθρώπους που εξακολουθούν α παραβιάζουν τους κανόνες του lockdown. Στα μέσα είπε: «Οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην παίρνουν στα σοβαρά αυτή την επιδημία και αυτό με ενοχλεί. Η Erin είναι ζωντανή μόνο χάρη στο προσωπικό του Alder Hey, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες».

Μπορεί η κατάσταση της υγείας της μικρής να είναι κρίσιμη, ωστόσο τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρα της, δείχνουν πως προς το παρόν δεν χάνουν την ελπίδα τους.