Τραγωδία στο χιονοδρομικό Παρνασσού: Εργάτης πλακώθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Τραγικές λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στο χιονοδρομικό Παρνασσού: Εργάτης πλακώθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Τραγωδία στο χιονοδρομικό Παρνασσού, καθώς εργάτης πλακώθηκε από όχημα και σκοτώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης. Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Αράχωβας, βρέθηκε νεκρός από συνάδελφό του, ο οποίος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο άτυχος 53χρονος χειριστής καταπλακώθηκε από διαστρωτικό όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν συνθήκες. Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Αράχωβας, βρέθηκε νεκρός από συνάδελφό του, ο οποίος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Για τον θάνατο του άτυχου άνδρα διενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Γραβιάς. Για τον θάνατο του υπαλλήλου, εξέδωσε ανακοίνωση και η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου.

«Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου 2020, και στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενό της στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν η διοίκηση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη και η καρδιά μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου μας, τους συγγενείς και τους οικείους του. Η Διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την αμέριστη συμπαράσταση μας» αναφέρει.

Πριν λίγο καιρό τραγωδία είχε σημειωθεί και μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα ακόμη κτήριο της Θεσσαλονίκης κατά τις πρωινές ώρες με νεκρό

Τραγωδία σημειώθηκε επίσης και στη Κόρινθο που άνδρας σκοτώθηκε σε νοσοκομείο

Τραγωδία στην Κόρινθο με έναν νεκρό άνδρα που έπεσε από τον 2ο όροφο νοσοκομείο. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες και πως έγινε το σοκαριστικό αυτό ατύχημα που του κόστισε την ζωή.

Ένα 65χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στον 2ο όροφο της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου άνοιξε το παράθυρο το απόγευμα της Παρασκευής και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο κενό στην πίσω πλευρά του κτιρίου.

Ο 65χρονος ήταν αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο εξέπνευσε μετά από λίγη ώρα, παρά τις διαρκείς προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: KorinthosTV