Θετική στον κορωνοϊό και η σύζυγος του Κρις Κουόμο

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετική στον κορωνοϊό και η σύζυγος του Κρις Κουόμο

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και η σύζυγος του Κρις Κουόμο! Τι ανέφεραν οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάστασή της;

«Ράγισε η καρδιά μου», είπε ο 49χρονος Κουόμο στη διάρκεια της εκπομπής του «Cuomo Prime Time» στο CNN συνομιλώντας με τον αδερφό του, κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Η Κριστίνα Γκρίβεν Γκουόμο, σύζυγος του Αμερικανού παρουσιαστή διαγνώστηκε θετική στον ιό δύο εβδομάδες αφότου νόσησε ο Κρις, ενώ τώρα όπως δήλωσε βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι τους.

Θετική στον κορωνοϊό και η σύζυγος του Κρις Κουόμο - Όλα όσα ανέφερε για την κατάστασή της

Ο Κρις Κουόμο ανέφερε χαρακτηριστικά, «Είναι πολύ σπάνιο για μια οικογένεια να είναι ο καθένας χωριστά. Η Κριστίνα έχει τώρα Covid-19. Βρέθηκε θετική στον ιό γεγονός που απλώς μου ραγίζει την καρδιά. Είναι το μόνο πράγμα που ήλπιζα ότι δεν θα συμβεί, και τώρα συνέβη».

Από την πλευρά του, ο αδερφός του Άντριου Κουόμο ανέφερε πως είναι αρκετά δύσκολο να απομονωθεί κάποιος σε ένα μέρος όπου συγκατοικούν πολλά άτομα, για αυτό και ανέφερε, «Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που είναι σε καραντίνα σ΄ ένα σπίτι να μην κολλήσει τα άλλα άτομα. Αλλά ακόμα και το είναι κανείς απομονωμένος, κάποιος του πηγαίνει φαγητό. Ακόμα όμως κι αν φοράει μάσκα και γάντια, ο ιός μπορεί να επιβιώσει σε ορισμένες επιφάνειες έως και δύο ημέρες».

κορωνοϊός θετική γυναίκα Κρις Κουόμο

Η 50χρονη σύζυγος του Κρις Κουόμο είναι μητέρα τριών παιδιών και συντάκτρια σε περιοδικό, ενώ όπως τόνισε ο σύζυγός της, «Δεν είναι αναστατωμένη. Έχει εμφανίσει ήπια συμπτώματα, όπως ανοσμία και αγευσία», ενώ ο αδερφός του τόνισε, «Ευτυχώς ήταν η Κριστίνα και όχι ένα από τα παιδιά».

Τα παιδιά του ζευγαριού ωστόσο όπως ανέφερε ο Κουόμο έχουν «ανεβασμένο ηθικό και ο ένας πλέον βοηθάει τον άλλο. Η μητέρα είναι ο πυρήνας της οικογένειας. Όταν η μητέρα αρρωσταίνει, τα παιδιά είναι πιο ήσυχα. Επικεντρώνονται σε αυτήν κάτι που κάνει την οικογένεια πιο δυνατή». Ανησυχία ωστόσο συνεχίζει και επικρατεί με τον κορωνοϊό και οι συζητήσεις για δεύτερο κύμα αυξάνονται. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν οι ειδικοί.