Σοκ στην Πάτρα: 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Πάτρα: 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Μια νέα είδηση για ένα θλιβερό περιστατικό στην Πάτρα προκαλεί σοκ το πρωί της Μ.Παρασκευής αφού ένα 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές της Πάτρας για τον εντοπισμό οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου που σύμφωνα με την αστυνομία τραυμάτισε κι εγκατέλειψε αβοήθητο μες στη μέση του δρόμου ένα 10χρονο κορίτσι. Η Τροχαία Πατρών έχει οργανώσει σχέδιο για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που άφησε το κοριτσάκι κι έγινε «καπνός».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας που αναζητείται, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε το 10χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Αμέσως μετά περίοικοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο κοριτσάκι, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η 10χρονη διακομίσθηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει ευτυχώς ελαφριά τραύματα.

Ωστόσο ακόμα μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή εχθές. 33χρονη νοσοκόμα βρέθηκε νεκρή σπίτι της.

Συναγερμός στην Πάτρα: Ενός έτους παιδί έχασε τις αισθήσεις του!

Συναγερμός στην Πάτρα μετά από την είδηση ότι έχασε τις αισθήσεις του παιδί ενός έτους!

Αγώνας δρόμου για το πλήρωμα της Κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ Πάτρας και δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα της Τρίτης, Παραμονή Πρωτοχρονιάς για να μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, παιδάκι που νωρίτερα είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για ενός έτους παιδί το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και συνοδεία της έγκυου μητέρας του, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Για την άμεση και ταχύτερη διακομιδή του επενέβησαν δυο ομάδες δικυκλιστών ΔΙ.ΑΣ. Η συνδρομή των Αστυνομικών σε συνδυασμό με την εμπειρία και τα γρήγορα αντανακλαστικά των διασωστών, είχαν ως αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ, το παιδί να εισαχθεί στο Καραμανδάνειο. Η απόσταση Καποδιστρίου και Κορίνθου μέχρι το παιδιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα, διανύθηκε άμεσα.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του πλέον δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.