Τροχαίο σοκ στη Λοκρίδα - Νεκρός 19χρονος

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο σοκ στη Λοκρίδα - Νεκρός 19χρονος

Σοκ προκλήθηκε στην Λοκρίδα με την είδηση πως βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο ένας 19χρονος. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή;

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο 19χρονος επέβαινε σε μηχανή τύπου Enduro, κοντά στην παραλία Σχοινιά, όταν έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας με δύναμη πάνω σε βράχια.

Οδηγός που περνούσε από το σημείο κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Αρχικά ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΥ Αταλάντης, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε προς το νοσοκομείο Λαμίας, δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο σκορπίζοντας τον θρήνο τόσο στην Λοκρίδα αλλά και σε ολόκληρη την Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 19χρονος κατάγονταν από την περιοχή της Αρκίτσας και ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε εκτός από την Λοκρίδα και κοντά στο Hilton

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στην περιοχή κοντά στο Hilton, μετά την παραβίαση ενός στοπ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τροχαίας, δεν υπάρχουν τραυματίες, ωστόσο σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στους άδειους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο και μισή το μεσημέρι στην περιοχη του Χιλτον.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη και πριν από δύο μέρες στην Κρήτη. Δείτε τι συνέβη με τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση των δύο οχημάτων σημειώθηκε όταν οδηγός του ενός βγαίνοντας από την οδό Παπαδιαμαντοπούλου παραβίασε το Stop.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της τροχαίας για τη λήψη καταθέσεων από τους οδηγούς των δύο οχημάτων και τους αυτόπτες μάρτυρες.

Τροχαίο κοντά στο Χίλτον

Πηγή: protothema.gr