Κορωνοϊός: Στους 119 οι νεκροί στη Ελλάδα

Χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Στους 119 οι νεκροί στη Ελλάδα

Στους 119 είναι οι νεκροί από τον κορωνοϊό, αφού όπως έγινε γνωστό σήμερα κατέληξε ένας ακόμα άνθρωπος στην Ελλάδα. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;

Ανεβαίνει και άλλο ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς εκτός από τον 75χρονο που κατέληξε στον Ευαγγελισμό πριν λίγο κατέληξε και 35χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος άνδρας από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν είχε υποκείμενο νόσημα, πήγε στο νοσοκομείο Αγιος Δημήτριος, στην εφημερία στις 15/4, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό, διασωληνώθηκε δύο ήμερες μετά και τελικά κατέληξε σήμερα.

Χθες ο αριθμός των νεκρών ήταν 117 με τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας να είναι ένας 86χρονος άνδρας στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, έχοντας καρδιολογικά προβλήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ έφερε και η είδηση ότι ένα κοριτσάκι πέντε χρονών είναι νεκρό από κορωνοϊό

Από κορωνοϊό πέθανε ένα κοριτσάκι μόλις πέντε χρονών, που παρά την μάχη των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί ζωντανό. Παγκόσμιο σοκ με τον χαμό της μικρής.

Σοκ προκαλεί στην παγκόσμια κοινότητα ο θάνατος ενός 5χρονου κοριτσιού στις ΗΠΑ από κορωνοϊό, ύστερα από δύο εβδομάδες διαρκών προσπαθειών από τους γιατρούς στην εντατική, τη στιγμή που στην χώρα οι νεκροί ξεπερνούν τους 40.000.

Η Σκάιλαρ Χέρμπερτ από το Ντιτρόιτ, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε, ενώ ένα μήνα νωρίτερα όλα είχαν ξεκινήσει από έναν απλό πονοκέφαλο. Λίγο αργότερα, το κορίτσι βρέθηκε θετικό στον ιό και, αργότερα, ανέπτυξε μια σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας, με τη μητέρα της να αναφέρει, ότι από κάποιο σημείο κι έπειτα σταμάτησε να βελτιώνεται η κατάστασή του.

«Γνωρίζαμε, ότι απλώς δε θα έρθει πίσω», λέει στην φοβερή της μαρτυρία η ΛαΒόντρια Χέρμπερτ, με τη Σάιλαρ να θεωρείται το πρώτο παιδί, που εκτέθηκε στον κορωνοϊό στην πολιτεία του Μίσιγκαν, η οποία τώρα μετρά 2.389 νεκρούς και 31.348 κρούσματα.

Πηγή: athensmagazine.gr