Συναγερμός στον Πειραιά - Φωτιά σε σκάφος

Δίνουν μάχη οι πυροσβέστες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στον Πειραιά - Φωτιά σε σκάφος

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στον Πειραιά, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ένα σκάφος το οποίο βρίσκεται στο Μικρολίμανο έπιασε φωτιά, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο με σκοπό να κατασβέσει την πυρκαγιά.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στο Μικρολίμανο, στο ύψος του ΝΑΤ. Καίγεται ένα σκάφος το οποίο βρισκόταν αραγμένο εκτός θάλασσας στο ανοιχτό πάρκινγκ, στη στροφή προς ΣΕΦ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με μία μεγάλη φωτιά να σημειώνεται πριν από λίγες μέρες και σε πολυκατοικία στα Τρίκαλα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σκάφος που φλέγεται:

Ενώ μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγες μέρες και στη Θεσσαλονίκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την φωτιά που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη! Τι συνέβη τελικά και τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την περιοχή;

Άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα συνέλαβαν τον έναν εκ των δύο γιων του 86χρονου άνδρα που βρήκε φρικτό θάνατο από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο γιος του 86χρονου να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα μετά από καυγά..Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Τι αναφέρουν οι νέες εξελίξεις για την φωτιά στη Θεσσαλονίκη

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας μαζί με τα δύο τους παιδιά. Το πρωί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και στο σημείο άμεσα έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρός ο 86χρονος άντρας, ενώ τραυματισμένη με εγκαύματα απεγκλωβίστηκε η συζύγός του.

Οι αρχές κατά τη διάρκεια του περιστατικού εντόπισαν τον έναν γιο, όχι όμως και τον δεύτερο, τον οποίο καταζητούσαν μέχρι το απόγευμα.

Πηγή: athensmagazine.gr