Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο - "Ραγίζει" καρδιές ο παππούς του "Ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά..."

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο -

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο που έχασε την ζωή του από τον κορωνοϊό. Ο παππούς του και τα λόγια του "ραγίζουν" καρδιές, μιας και αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέραμε για τον νεαρό, "Ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή!"

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο παππούς του 35χρονου που δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον ιό, τόνισε πως ο εγγονός του δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν είχε αρρωστήσει ποτέ, προκαλώντας αγωνία.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο - Όλα όσα ανέφερε ο παππούς του

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό.

Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. "Καλά είσαι;" "Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί", λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν».

Στις 11 Απριλίου ο 35χρονος εμφάνισε πυρετό που δεν υποχωρούσε, ενώ στις 15 Απριλίου μπήκε στην εφημερία του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» με πνευμονία. Το πρώτο τεστ για κορωνοιό βγήκε αρνητικό.

Αργότερα ωστόσο, ο 35χρονος εκδηλώνει τα συμπτώματα του ιού και αντιμετωπίζεται ως ασθενής. Το Μεγάλο Σάββατο η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση και μπαίνει στην Εντατική, ενώ γίνεται το δεύτερο τεστ, στο οποίο βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό και τα ξημερώματα της Τρίτης ο 35χρονος καταλήγει. Δείτε όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε επίσης όλη την αλήθεια πίσω από την χλωροκίνη. Είναι τελικά αποτελεσματική ή όχι;