Ξεσπά η πεθερά του 35χρονου: «Είναι ανεύθυνοι, μας έλεγαν είναι ίωση και δεν μας δεχόντουσαν γιατροί»

Φοβάται για την υγεία της και της κόρης της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπά η πεθερά του 35χρονου: «Είναι ανεύθυνοι, μας έλεγαν είναι ίωση και δεν μας δεχόντουσαν γιατροί»

Ξεσπά η πεθερά του 35χρονου που πέθανε από κορωνοϊό λέγοντας πως «είναι ανεύθυνοι, μας έλεγαν είναι ίωση και δεν μας δεχόντουσαν γιατροί». Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια τους και το τραγικό τέλος του νεαρού άνδρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε το πώς από τη μία ημέρα στην άλλη η υγεία του άτυχου νέου επιδεινώθηκε.

«Το κράτος δεν μερίμνησε ότι πρέπει να μας βρουν γιατρούς. Όταν παίρναμε σε γιατρούς, ιδιώτες ή στο Κέντρο Υγείας, μόλις άκουγαν για πυρετό δεν μας δεχόταν κανείς. Έλεγαν "καθήστε στο σπίτι, πρέπει να είναι ίωση". [...] Του έδωσαν αντίβίωση. Ο ΕΟΔΥ μας είπε "περιμένετε μοιάζει για ίωση". Είναι ανεύθυνοι, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας και τον βγάλαμε σε κάσα. Είχε κορεσμό 95 και την επόμενη ημέρα η διάγνωση έδειξε βαριά πνευμονία, ενώ το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό» δήλωσε η πεθερά του θύματος.

«Μέσα σε μία ημέρα το οξυγόνο του έπεσε στο 88 και έτσι μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας». Όπως είπε ότι το τρίτο τεστ ήταν που έδειξε ότι ο γαμπρός της νοσούσε από κορονοϊό.

Η σύζυγος του 35χρονου βρίσκεται υπό την επήρεια ηρεμιστικών, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η οποία φροντίζει το μόλις 1,5 έτους κοριτσάκι του ζευγαριού.

Η γυναίκα εξέφρασε και τον προβληματισμό της για την υγεία της ίδιας, της κόρης της αλλά και της εγγονής της, καθώς όπως είπε, ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους για να υποβληθούν και οι τρεις τους σε τεστ. «Το σπίτι μου έχει κλείσει. Ακόμα δεν μας έχουν πάρει να κάνουμε το τεστ.Στην κηδεία του ήταν 5 άτομα» είπε χαρακτηριστικά η ίδια. Δείτε ωστόσο εδώ και τα μέρη του πλανήτη που δεν έχουν μολυνθεί

Συγκλονιστικά ήταν όμως και τα λόγια του παππού του 35χρονου

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό.

Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. "Καλά είσαι;" "Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί", λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν».

Στις 11 Απριλίου ο 35χρονος εμφάνισε πυρετό που δεν υποχωρούσε, ενώ στις 15 Απριλίου μπήκε στην εφημερία του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» με πνευμονία. Το πρώτο τεστ για κορωνοιό βγήκε αρνητικό.

Αργότερα ωστόσο, ο 35χρονος εκδηλώνει τα συμπτώματα του ιού και αντιμετωπίζεται ως ασθενής. Το Μεγάλο Σάββατο η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση και μπαίνει στην Εντατική, ενώ γίνεται το δεύτερο τεστ, στο οποίο βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό και τα ξημερώματα της Τρίτης ο 35χρονος καταλήγει. Δείτε όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο