Εξελίξεις με το ύποπτο κρούσμα στην κλινική «Ταξιάρχαι»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με το ύποπτο κρούσμα στην κλινική «Ταξιάρχαι»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού που σημειώθηκε στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι που έχει γίνει το απόλυτο θέμα των ημερών μιας και έχει μετρήσει σχεδόν 40 κρούσματα του επικινδύνου ιού και 3 θανάτους.

Στο νοσοκομείο Ελπίς μεταφέρθηκε ως πιθανό κρούσμα κορωνοϊού υπερήλικας ασθενής 100 ετων από την κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι.

Εκεί όπου 34 άνθρωποι βρέθηκαν να είναι φορείς κορωνοϊού και 3 ασθενείς κατέληξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή ακόμη πέντε ασθενείς διακομίστηκαν από την κλινική στο Περιστέρι στο νοσοκομείο Αττικόν. Την άμεση αναστολή λειτουργίας της μονάδας Υγείας στο Περιστέρι, ζήτησε ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ταυτόχρονα, ζήτησε από τους καθ' ύλην αρμόδιους να γίνουν εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις μονάδες Υγείας που είναι εγκατεστημένες στην πόλη και να παρασχεθεί κάθε επιπλέον μέριμνα για τους ασθενείς και το προσωπικό της συγκεκριμένης κλινικής. Έδωσε εντολή στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες για συνεχείς και επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις της περιοχής πλησίον της κλινικής.

Κλινική «Ταξιάρχαι» Περιστέρι

Πηγή: iefimerida.gr

Αδιανόητο - Ο Σωτήρης Τσιόδρας «έφαγε» πόρτα στην κλινική στο Περιστέρι

Με τις πρόσφατες εξελίξεις που βλέπουμε να διαδρματίζονται με τον κορωνοϊό, είδαμε και ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να προσπαθεί να μπει στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και να "τρώει" κανονικά πόρτα.

Η προσπάθεια του λοιμωξιολόγου να μπει γρήγορα μέσα στον κλινική, δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η πόρτα στην κεντρική είσοδο δεν άνοιγε.

Έκτακτη επίσκεψη στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι πραγματοίησε νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Σωτήρης Τσιόδρας, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Ο κ. Τσιόδρας έφτασε εσπευσμένα έξω από την κλινική φορώντας μάσκα και με γρήγορες κινήσεις απέφυγε τους δημοσιογράφους κι επιχείρησε να μπει μέσα στο κτίριο από την κεντρική είσοδο, δείτε τι έγινε με τα κρούσματα που καταγράφηκαν στην κλινική.

Ωστόσο, η πόρτα δεν άνοιγε και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά δευτερόλεπτα για να βρεθεί κάποιος μέσα από την πόρτα για του επιτρέψει να μπει.

Δείτε τι έγινε ακριβώς στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: protothema.gr