Σοκ στην Τουρκία! Άκουσε τον Τραμπ και πέθανε καταπίνοντας απολυμαντικό

Προσπάθησε να προστατευτεί από τον ιό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Τουρκία! Άκουσε τον Τραμπ και πέθανε καταπίνοντας απολυμαντικό

Σοκαριστική είδηση έρχεται από την Τουρκία με έναν άντρα να ακούει τον Ντόναλντ Τραμπ και να καταπίνει απολυμαντικό. Ο άτυχος άντρας ήθελε να προστατευτεί από τον ιό, αλλά δυστυχώς πέθανε. Τι λένε οι πληροφορίες για τον χαμό του και τι είναι αυτό που είχε πει ο πρόεδρος των ΗΠΑ;

Ένας άνδρας από την Τουρκία φαίνεται πως είναι το πρώτο θύμα... του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς κατανάλωσε αιθανόλη και απολυμαντικό για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, επειδή ο άνδρας φοβόταν τον κορωνοϊό, διαβάζοντας στο διαδίκτυο όλα όσα έχει πει περί αιθανόλης ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, ο άτυχος Barış Çimen από την Ανατολική Θράκη κατανάλωσε απολυμαντικό για να καταπολεμήσει τον κορωνοϊό.

 Barış Çimen πέθανε από απολυμαντικό

Μόλις η μητέρα του και η αδερφή του κατάλαβαν ότι κάτι κακό συνέβη, κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όπως απεδείχθη, ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κατανάλωσε ποσότητα αιθανόλης.

Αφού έγινε γνωστή η είδηση αυτή, εταιρείες απολυμαντικών στην Τουρκία προχώρησαν σε νέες διαφημίσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων στους πολίτες να μην καταναλώνουν τα προϊόντα. Συγκεκριμένα: «Μην το πιείτε…καθαρίστε». Δείτε και τι είχε προτείνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για να προστατευτούμε από τον ιό. Είχε φέρει σάλο!

Πηγή: zougla.gr

Εκτός από τον άντρα στην Τουρκία που άκουσε τον Τραμπ σοκ προκάλεσε και ο θάνατος ενός βρέφους από κορωνοϊό

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα κοριτσάκι μόλις 4 μηνών από τη Νέα Υόρκη έχασε τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό ύστερα από ένα μήνα νοσηλείας.

Το βρέφος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 21 Μαρτίου, καθώς ανέβασε πυρετό και εισήχθη αμέσως λόγω της προϋπάρχουσας καρδιακής της κατάστασης. Το αρχικό τεστ κορωνοϊού στο οποίο υπεβλήθη, ήταν αρνητικό, κάτι που συνέβη και με τα τεστ που έκαναν οι γονείς και η γιαγιά της. Ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα ελέγχθηκε ξανά και βγήκε θετική.

«Δεν έχουμε ιδέα πώς κόλλησε τον ιό», δήλωσε η γιαγιά του μικρού κοριτσιού στο NBC News.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό είχε τις αισθήσεις του τις πρώτες 16 μέρες της παραμονής του στο νοσοκομείο, αλλά τέθηκε σε τεχνητό κώμα λόγω της καρδιακής της κατάστασης. Τις τελευταίες μέρες παρουσίασε κάποια βελτίωση, σύμφωνα με τη γιαγιά της, ο πυρετός έμοιαζε να υποχωρεί και οι πνεύμονες άρχισαν να καθαρίζουν.

Όμως, μέσα σε λίγες ώρες, στις 20 Απριλίου, η κατάσταση αντιστράφηκε, οι παλμοί έπεσαν, η αναπνευστική λειτουργία επιδεινώθηκε και η μικρή υπέστη καρδιακή ανακοπή, χωρίς να καταφέρει να ανταποκριθεί ξανά στις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν.

Πηγή: athensmagazine.gr