Τροχαίο σοκ στο Ηράκλειο - Νεκρός 67χρονος

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο σοκ στο Ηράκλειο - Νεκρός 67χρονος

Σοκ προκλήθηκε στο Ηράκλειο με την είδηση πως βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο ένας 67χρονος. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ήρθαν στο φως.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 67χρονος άνδρας μετά από παράσυρση οχήματος, συγκεκριμένα στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Πέμπτης όταν ο άτυχος άνδρας στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα το δρόμο χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του. Ο άτυχος 67χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε εκτός από το Ηράκλειο προκλήθηκε και κοντά στο Hilton

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στην περιοχή κοντά στο Hilton, μετά την παραβίαση ενός στοπ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τροχαίας, δεν υπάρχουν τραυματίες, ωστόσο σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στους άδειους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο και μισή το μεσημέρι στην περιοχη του Χιλτον.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη και πριν από δύο μέρες στην Κρήτη ωστόσο προκαλώντας μεγάλη σύγχυση. Δείτε τι συνέβη με τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν και αν υπήρξαν τραυματίες και νεκροί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση των δύο οχημάτων σημειώθηκε όταν οδηγός του ενός βγαίνοντας από την οδό Παπαδιαμαντοπούλου παραβίασε το Stop.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της τροχαίας για τη λήψη καταθέσεων από τους οδηγούς των δύο οχημάτων και τους αυτόπτες μάρτυρες.

Τροχαίο κοντά στο Χίλτον

Πηγή: protothema.gr