Προσοχή! Αργία η Πρωτομαγιά - Ποια η αλλαγή στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ;

Τι ισχύει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσοχή! Αργία η Πρωτομαγιά - Ποια η αλλαγή στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ;

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ την Πρωτομαγιά, λόγω της αργίας. Πώς θα λειτουργήσουν ωστόσο τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα και με την αλλαγή που έχει γίνει στο ωράριο τους; Αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζεται.

Η Πρωτομαγιά αποτελεί επίσημη αργία του κράτους και τα σούπερ μάρκετ, συνεπώς, δε θα ανοίξουν την Παρασκευή 1η Μαΐου, ενώ από το προηγούμενο Σάββατο 25 Απριλίου έχει αλλάξει το ωράριο λειτουργίας τους.

Παράλληλα, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food για να μπορέσει κατά αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσει όλους τους καταναλωτές της χωρίς απαραίτητα να μεταβούν σε κάποιο υποκατάστημα.

Συγκεκριμένα το νέο εθνικό πλαίσιο ωραρίου των υπεραγορών τροφίμων, ήτοι και των σούπερ μάρκετ διαμορφώνεται ως εξής: για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 21:00, ενώ το Σάββατο 07:00 έως 20:00. Αφού βέβαια αναφερθήκαμε στην Πρωτομαγιά να σας πούμε ότι έχουμε και τις πρώτες προβλέψεις των μετεωρολόγων για τον καιρό που αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ τα όσα αναφέρουν.

Το νέο ωράριο θα έχει ισχύ έως και τις 9 Μαΐου του 2020.

Πηγή: athensmagazine.gr

Από την Πρωτομαγιά και το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ στις αργίες που έχουν απομείνει το 2020

Έχουμε και λέμε. Ήδη έχουμε "φάει" ορισμένες από τις αργίες και τις γιορτές της χρονιάς και πλέον μας απομένουν οι εξής ημέρες:

  • Πρωτομαγιά 2020: 1 Μαΐου 2020, Παρασκευή
  • Αγίου Πνεύματος 2020: 8 Ιουνίου 2020, Δευτέρα
  • Κοίμηση της Θεοτόκου 2020: 15 Αυγούστου 2020, Σάββατο
  • 28η Οκτωβρίου 2020, Τετάρτη
  • Χριστούγεννα 2020: 25 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή
  • Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου του 2020, Σάββατο.