Κορωνοϊός: Αυτό είναι το σχέδιο "ΧΑΜ" που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θα εφαρμοστεί από την Δευτέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Αυτό είναι το σχέδιο

Αυτό είναι το σχέδιο "ΧΑΜ" που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Πρέπει να τα γνωρίζετε όλα, γιατί από Δευτέρα θα τεθεί σε εφαρμογή, προσπαθώντας σιγά σιγά να αφήσουμε πίσω τα μέτρα της κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Κωδικός σχέδιο ΧΑΜ. Αυτό είναι το νέο σχέδιο της κυβέρνησης που θα τεθεί σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 4 Μαΐου οπότε και αίρονται ορισμένα από τα περιοριστικά μέτρα για τον κοροναϊό.

Το σχέδιο αυτό παρουσίασε με ανάρτησή σου στο Twitter o υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας

Όπως έγραψε ο υφυπουργός χαρακτηριστικά : «Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι! Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ».

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά είναι: «Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)! Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!». Δείτε και τι είπε ο Σωτήρης Τσιόρδας για τον λόγο που ανοίγουν τα σχολεία

Ωστόσο εκτός από το σχέδιο του Νίκου Χαρδαλιά πριν από λίγο ένας ακόμη άνθρωπος πέθανε στην Ελλάδα

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Η μακάβρια λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα μεγαλώνει, μιας και σημειώθηκε ένας νέος θάνατος, με το σύνολο να ανέρχεται πλέον στους 140.

Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, συνεχίζουν και αυξάνονται καθώς κατέληξε μία 74χρονη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η 74χρονη να σημειώσουμε νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο θλιβερός απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα μας είναι έως στιγμής 103 άνδρες και 37 γυναίκες, ωστόσο δείτε και τι αποκάλυψε ένας γιατρός του ΑΧΕΠΑ.

Κορωνοϊός Ελλάδα 140 νεκροί

Πηγή: protothema.gr