Κορωνοϊός: Θετικό στον ιό 6χρονο παιδί στην Λάρισα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετικό στον ιό 6χρονο παιδί στην Λάρισα

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν ένα 6χρονο παιδί στην Λάρισα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βγήκε θετικό στο τεστ για τον φονικό ιό κορωνοϊό. Αναλυτικά όλες οι εξελίξεις...

Σύμφωνα με το larissanet, την Πέμπτη έγιναν εξετάστηκαν 100 δείγματα από το εργαστήριο του ΠΓΝ Λάρισας, τα οποία ελήφθησαν από το Ομορφοχώρι στον δήμο Κιλελέρ. Από τα δείγματα που εξετάστηκαν, υπό την επίβλεψη του ΕΟΔΥ, μόλις ένα βρέθηκε θετικό.

Αυτό, αφορά ένα 6χρονο παιδί από την περιοχή, το οποίο φέρεται να έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θετικό βρέθηκε εκ νέου και ένα ακόμη 8χρονο παιδί, το οποίο είχε υποβληθεί πρόσφατα στο τεστ. Όλα τα υπόλοιπα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

Να σημειώσουμε, ωστόσο, πως στο καθιερωμένο live ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρα για τον φονικό ιό κορωνοϊό, έκανε γνωστό πως έχουν καταγραφεί 15 νέα κρούσματα στην χώρα μας, με τους νεκρούς να είναι 140 πλέον. Χθες, το τελευταίο 24ωρο δεν είχαμε κανένα νέο θύμα από την πανδημία που μαστίζει και την Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε.

Θετικό 6χρονο παιδί κορωνοϊός

Θετικά στον κορωνοϊό δύο μωρά από το Κρανίδι

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κρανίδι, εντοπίστηκαν δύο μωρά τα οποία είναι θετικά στον κορωνοϊό και διακομίσθηκαν άμεσα με το ΕΚΑΒ στο «Παίδων».

Δύο βρέφη θετικά στον κορονοϊό μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου για να εξεταστούν από τους γιατρούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τα δύο βρέφη έχει διαπιστωθεί ότι είναι θετικά στον κορονοϊό και γι' αυτό μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια θα μεταφερθούν πιθανότατα στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Μαζί με τα δύο παιδιά, στο νοσοκομείο θα μεταφερθούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, και οι μητέρες για να λάβουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και να υποβληθούν σε εξετάσεις, ενώ δείτε και όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα νέα κρούσματα.