Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία - Νεκρός ένας 27χρονος

Θρήνος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία - Νεκρός ένας 27χρονος

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί από το Κατάκολο στον Αγ. Ανδρέα, αφήνοντας πίσω του νεκρό, έναν άτυχο 27χρονο άνδρας ο οποίος σκοτώθηκε από την σύγκρουση.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από την αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος, εξετράπη από την πορεία της αριστερά στη μεγάλη ευθεία του δρόμου και έπεσε πάνω στην μπεριέρα της οδούς. Στη συνέχεια, το μηχανάκι μαζί με τον οδηγό, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην άσφαλτο.

Το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του νεαρού, έλαβε χώρα μεταξύ μία και δύο τα ξημερώματα Παρασκευής, 1 Μαΐου, ενώ ο νεκρός εντοπίστηκε από ένα αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο και τον είδε να βρίσκεται αιμόφυρτος στον δρόμο, ενώ τα ξημερώματα, ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στη Σάμο.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ μετέβησαν άμεσα στο σημείο, με τον 27χρονο οδηγό να οδηγείται στο Γ.Ν. Πύργου και την εκτίμηση των γιατρών να δείχνει, πως ο θάνατος του άτυχου μοτοσικλετιστή, ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακαριαίος.

Τροχαίο Ηλεία

Νεκρός εντοπίστηκε και ένας άνδρας στο Ηράκλειο μετά από τροχαίο

Σοκ προκλήθηκε στο Ηράκλειο με την είδηση πως βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο ένας 67χρονος. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ήρθαν στο φως.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 67χρονος άνδρας μετά από παράσυρση οχήματος, συγκεκριμένα στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Πέμπτης όταν ο άτυχος άνδρας στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα το δρόμο χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του. Ο άτυχος 67χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: protothema.gr