Καλαμάτα - τροχαίο: Ανείπωτη τραγωδία! - Ξεψύχησε το τρίχρονο αγοράκι

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλαμάτα - τροχαίο: Ανείπωτη τραγωδία! - Ξεψύχησε το τρίχρονο αγοράκι

Ξεψύχησε το τρίχρονο αγοράκι, πουν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά και από το τροχαίο που έγινε στην Καλαμάτα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ανείπωτη αυτή τραγωδία.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, εξέπνευσε το 3χρονο αγόρι, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας χθες βράδυ, έπειτα από τροχαίο.

Ειδικότερα, το τροχαίο προκλήθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο πατέρας του μικρού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και κατέληξε σε ελαιόδεντρο στην παλαιά Ε.Ο. Καλαμάτας- Αθήνας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο νοσοκομείο της πόλης διακομίστηκαν οι γονείς και το αγοράκι τους και παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί ο μικρός δεν τα κατάφερε.

Να σημειωθεί ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου μαζεύτηκαν αρκετοί ομόφυλοι (Ρομά) της οικογένειας και χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Φρικτό τροχαίο είχαμε ωστόσο και πριν λίγες ημέρες στη Λεωφόρου Σχηστού.

Πηγή: tharrosnews.gr

ασθενοφόρο ΕΚΑΒ τροχαίο καλαμάτα

Εκτός από την Καλαμάτα θρήνο είχαμε και στην Σάμο με άνθρωπο να ξεψυχά μετά από τροχαίο

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δικύκλου και τον τραυματισμό ενός οδηγού επιβατικού οχήματος.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ανάσυρση των δυο αντρών από την χαράδρα, ενώ οι ακριβείς αιτίες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία Σάμου.

Πηγή: www.samos24.gr