Κρήτη: Θα σας σηκωθεί η τρίχα! Ακούστε το μοιρολόι της μάνας - Θρηνεί το νεκρό στα Ανώγεια

Σπάραξε την καρδιά μας...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρήτη: Θα σας σηκωθεί η τρίχα! Ακούστε το μοιρολόι της μάνας - Θρηνεί το νεκρό στα Ανώγεια

Μας σηκώθηκε η τρίχα με την μητέρα ενός από τους νεκρούς του φρικτού φονικού στην Κρήτη. Η γυναίκα θρηνεί και μοιρολογεί για το παιδί της που έχασε την ζωή του στα Ανώγεια, μετά και την συμπλοκή που έγινε.

Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που χθες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού που εκτυλίχθηκε στο Περαχώρι των Ανωγείων.

Φορώντας μαύρα ρούχα και με πρησμένα, από το κλάμα, μάτια η μητέρα του 30χρονου δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή. Τα πόδια της έχουν βαρύνει ενώ δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν. Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να μοιρολογά.

Το μοιρολόι της μπορεί να βγαίνει σχεδόν ψιθυριστά ωστόσο το ακούει όλη η γειτονιά. «Παιδί, παιδί, παιδάκι μου» λέει και κλαίει γοερά ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν.».

Πηγή: cretapost.gr

Δείτε ωστόσο και ένα έθιμο που τίμησε η οικογένεια του νεκρού. Ποια η τραγική ειρωνεία με τους τάφους;

Παραδόθηκε ο γιος, ενός από τους δύο νεκρούς του φονικού στα Ανώγεια - Εξελίξεις στην Κρήτη

Παραδόθηκε στις αρχές ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει από χθες οι άνδρες της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο γιος του 63χρονου από την πρώτη στιγμή που τράπηκε σε φυγή μετά το διπλό φονικό ήθελε να παραδοθεί.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του και αποφάσισαν τις λεπτομέρειες της παράδοσής του. Ο ίδιος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Ρεθύμνου και παραδόθηκε.
Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη αποτελεί «κλειδί» για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι λόγοι του καυγά φαίνεται να μην έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα. Δύο είναι τα κυρίαρχα σενάρια σύμφωνα με μαρτυρίες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, το πρώτο σενάριο είναι οι κτηματικές διαφορές που είχαν οι δύο οικογένειες, ενώ το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο καυγάς έγινε εξαιτίας ενός… πάρκινγκ! Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ξυλούρης – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες – πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη γεγονός που ξεκίνησε η λογομαχία.

Ο καυγάς πήρε τραγικές διαστάσεις καθώς βγήκαν τα όπλα ανάμεσα στους δύο νεαρούς άνδρες. Ο Λευτέρης Καλομοίρης – σύμφωνα με τις μαρτυρίες – όταν είδε τα όπλα μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατέψει με αποτέλεσμα να δεχθεί τη σφαίρα που τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο γιος του απάντησε στα πυρά, «αδειάζοντας» το όπλο του στον Γιώργο Ξυλούρη που έπεσε νεκρός.

Κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής, ένας 30χρονος μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει ωστόσο δέχθηκε μία σφαίρα στο πόδι τραυματίζοντάς τον.

Μετά το φονικό, ο γιος του 63χρονου τράπηκε σε φυγή ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Πηγή: cretapost.gr