Ανώγεια: 'Όλα διαλύθηκαν" - Σπαραγμός με την τελευταία κουβέντα του Λευτέρη Καλομοίρη

Ποια τα τελευταία του λόγια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανώγεια: 'Όλα διαλύθηκαν

Ο Λευτέρης Καλομοίρης είναι ένας από τους δύο άντρες που "έπεσαν" νεκροί στα Ανώγεια, κατά την διάρκεια του φρικτού φονικού που έχει συγκλονίσει την Κρήτη. Ο ίδιος λίγο πριν πεθάνει φώναξε μια σοκαριστική φράση, ενώ τα ' όσα λέει η αδελφή του σπαράζουν. "Όλα διαλύθηκαν" λέει η γυναίκα μεταξύ άλλων.

Σοκαρισμένη η Κρήτη και τα Ανώγεια με το φρικτό φονικό. Ήδη ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, γνωστού μαντιναδολόγου έχει παραδοθεί στις αρχές αφού φέρεται να είναι υπαίτιος για τον θάνατο του Γιώργου Ξυλούρη (σ.σ. το δεύτερο θύμα).

Σύμφωνα με το το ΑΠΕ-ΜΠΕ όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, πυροβόλησε των 30χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε σκοτώσει τον 63χρονο πατέρα του. Οι δύο νέοι διαπληκτίστηκαν, ο 30χρονος αποχώρησε από το σημείο της έντασης, αλλά επέστρεψε αργότερα οπλισμένος. Τώρα ωστόσο έρχονται στο φως και άλλες πληροφορίες, που σπαράζουν την καρδιά. Ο άτυχος άντρας, για τον οποίο μάλιστα ο γιος του ανέβασε και μια μαντινάδα που μα ράγισε την καρδιά, φέρεται να είπε λίγο πριν πέσει νεκρός «Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε». Ωστόσο ήταν πια αργά.

Σπαραγμός έρχεται ωστόσο και με τα όσα είπε η αδελφή του Λευτέρη Καλομοίρη που "έπεσε" νεκρός στα Ανώγεια

Η αδελφή του 63χρονου άντρα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου την Κυριακή και τα όσα είπε μας σπάραξαν την καρδιά. Η ίδια έκανε λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο που δεν είναι κόντρες, ενώ είπε ότι "όλα διαλύθηκαν".

"Πώς έγινε; Ναι, μακάρι να ‘ξερα [...] Όχι, όχι, όχι. Μα πολύ φιλήσυχος ο Λευτέρης. Δεν ήξερε, μόνο μαντινάδες να βγάζει κι αθώος ήταν. Ποτέ δεν τσακώθηκε με κανέναν. Ήταν πολύ καλός, πολύ φιλήσυχος άνθρωπος… Μόνο να βγάζει μαντινάδες και να χορεύει, να διδάσκει παιδιά και δάσκαλος και όλα".

"Δεν ήξερε πότε το κακό, δεν πάτησε μυρμήγκι ποτέ. Την οικογένειά του, τρία κορίτσια, δυο αγόρια, πολύ καλά παιδιά, τώρα όλα διαλύθηκαν” είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.