Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Βουλγαράκης

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Βουλγαράκης

Θρήνος έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες στα Φάρσαλα με την είδηση πως ο 49χρovoς επαγγελματίας αυτοκινητιστής Νίκος Ναπ. Βουλγαράκης, πέθανε μετά από μάχη που έδωσε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Θρηνος επικρατεί στα Φάρσαλα, καθώς πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο 49χρovoς επαγγελματίας αυτοκινητιστής Νίκος Ναπ. Βουλγαράκης, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 μέρες περίπου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Σοκ επικρατεί και στον επιστημονικό κόσμο καθώς χθες τα ξημερώματα πέθανε ο διακεκριμένος ομότιμος καθηγητής Αστροφυσικής του ΑΠΘ Γιάννης Σειραδάκης.

Τον άτυχο 49χρονο είχε τσιμπήσει μέλισσα και έπαθε αλλεργικό σοκ. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων για τις πρώτες βοήθειες και κατά τη διακομιδή του προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, έπαθε απανωτά εμφράγματα, που παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από 20 ημέρες κατέληξε. Ο Νίκος ήταν ένα αγαπητό και εκλεκτό μέλος της κοινωνίας των Φαρσάλων. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαριάννα.

Νίκος Βουλγαράκης θάνατος

Πηγή: athensmagazine.gr

Ενώ πέρα από τον Νίκο Βουλγαράκη, πέθανε και ο Λεωνίδας Λυμπερακίδης

Θρήνος για τον χαμό του πρώην βουλευτή της ΝΔ Λεωνίδας Λυμπερακίδη, που πέθανε. Το κυβερνών κόμμα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση κάνοντας γνωστή και την είδηση του θανάτου. Ποια αυτά που αναφέρει;

Ειδικότερα η ανακοίνωση του κόμματος για τον χαμό του πρώην βουλευτή αναφέρει τα εξής: "Εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για τον αδόκητο χαμό του πρώην βουλευτή Έβρου Λεωνίδα Λυμπερακίδη. Ο Λεωνίδας Λυμπερακίδης υπηρέτησε με πίστη και αγάπη την παράταξη.

Εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 1993, 1996 και 2000 εκπροσωπώντας πάντα τον αγαπημένο του Έβρο. Ο εκλιπών είχε έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα που είχε ως κίνητρο την αγάπη για το συνάνθρωπο και τον τόπο του.Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια".

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι και χθες είχαμε μια δυσάρεστη είδηση από τον κόσμο του θεάματος, καθώς πέθανε γνωστός ηθοποιός.