Έκτακτο! Φωτιά τώρα σε μονοκατοικία στην Πατησίων

Στο σημείο η πυροσβεστική

Έκτακτο! Φωτιά τώρα σε μονοκατοικία στην Πατησίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει τώρα σε μονοκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Ειδικότερα σύμφωνα και με το tweet που έκανε η πυροσβεστική έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε μονοκατοικία που βρίσκεται στο Πάρκο Κλωναρίδη – Φίξ επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στην Αθήνα.

Στο σημείο έχει σπεύσει το Σώμα και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες η Πυροσβεστική τέθηκε ξανά σε συναγερμό στην Αθήνα, αφού είχαμε φωτιά στο Μεταξουργείο.

Πριν την μονοκατοικία στην Πατησίων που έχει σπεύσει τώρα η πυροσβεστική είχαμε και φωτιά στο Μικρολίμανο - Σοκάρουν οι εικόνες

Χαμός επικράτησε στον Πειραιά, αφού στις φλόγες παραδόθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ταβέρνα στο Μικρολίμανο. Οι εικόνες από τις στάχτες προκαλούν σοκ.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα σε ταβέρνα στην ακτή Κουμουνδούρου, ενώ στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε σύλλογο αλιείας, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε στην ταβέρνα.

Φωτιά είχαμε όμως και στον Πειραιά

Μεγάλη φωτιά είχε ξεσπάσει και σε διαμέρισμα στον Πειραιά, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο και να προσπαθεί να κατασβέσει τις φλόγες που μαίνονταν.

Η πυρκαγιά έσκασε συγκεκριμένα σε διαμέρισμα επί της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά ενώ όπως έγινε γνωστό στο σημείο στο σημείο βρέθηκαν και επιχείρησαν, για την κατάσβεσή της, 17 πυροσβέστες με 6 οχήματα