Τραγωδία στη Χαλκίδα: Άντρας έπεσε από τη γέφυρα και έχασε την ζωή του

Σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στη Χαλκίδα: Άντρας έπεσε από τη γέφυρα και έχασε την ζωή του

Τραγωδία στη Χαλκίδα σημειώθηκε στη Χαλκίδα, αφού άνδρας έπεσε από γέφυρα και έχασε τη ζωή του.Τον 52χρονο εντόπισαν περαστικοί κάτω από τη γέφυρα λίγο μετά τις 22.00, το βράδυ της Κυριακής.

Tραγωδία εκτυλίχθηκε στη Χαλκίδα καθώς άντρας έπεσε από τη γέφυρα και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο eviazoom.gr, 52χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από τη γέφυρα.

Τον 52χρονο εντόπισαν περαστικοί κάτω από τη γέφυρα λίγο μετά τις 22.00, το βράδυ της Κυριακής.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία. Επιτόπου έσπευσαν περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τραγωδία σημειώθηκε εκτός από την Χαλκίδα και με άνδρα στον Πειραιά που βρέθηκε νεκρός

Σοκ έχει προκληθεί στην Νίκαια με την είδηση πως βρέθηκε νεκρός άντρας έξω από νεκροταφείο. Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες για το συμβάν που συγκλόνισε την περιοχή;

Οπως αναφέρουν πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για άστεγο, ο οποίος διέμενε εντός του αυτοκινήτου του. Ο νεκρός άνδρας εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σωρό. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, εντός του οχήματος υπήρχαν κουβέρτες και άλλα ατομικά ήδη.

Νεκρός και ένας 27χρονος στην Νίκαια

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί από το Κατάκολο στον Αγ. Ανδρέα, αφήνοντας πίσω του νεκρό, έναν άτυχο 27χρονο άνδρας ο οποίος σκοτώθηκε από την σύγκρουση.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από την αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος, εξετράπη από την πορεία της αριστερά στη μεγάλη ευθεία του δρόμου και έπεσε πάνω στην μπεριέρα της οδούς. Στη συνέχεια, το μηχανάκι μαζί με τον οδηγό, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην άσφαλτο.

Το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του νεαρού, έλαβε χώρα μεταξύ μία και δύο τα ξημερώματα Παρασκευής, 1 Μαΐου, ενώ ο νεκρός εντοπίστηκε από ένα αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο και τον είδε να βρίσκεται αιμόφυρτος στον δρόμο, ενώ τα ξημερώματα, ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στη Σάμο.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ μετέβησαν άμεσα στο σημείο, με τον 27χρονο οδηγό να οδηγείται στο Γ.Ν. Πύργου και την εκτίμηση των γιατρών να δείχνει, πως ο θάνατος του άτυχου μοτοσικλετιστή, ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακαριαίος.

Τροχαίο Ηλεία