Η κακοκαιρία καλά κρατεί τις επόμενες μέρες - Η προειδοποίηση από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση της γνωστής μετεωρολόγου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κακοκαιρία καλά κρατεί τις επόμενες μέρες - Η προειδοποίηση από τη Χριστίνα Σούζη

Μπορεί να βρισκόμαστε στο Μάιο, ωστόσο όπως προειδοποίησε η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, η κακοκαιρία συνεχίζει να κρατεί καλά ακόμα και τις επόμενες μέρες, με τις βροχές να εξακολουθούν να "σαρώνουν" τη χώρα.

Ανατροπή στον καιρό φέρνει η Χριστίνα Σούζη, η οποία προβλέπει, ότι οι βροχές και οι καταιγίδες θα μας ταλαιπωρήσουν για μερικές ημέρες ακόμη.

Η έμπειρη μετεωρολόγος αναφέρει για σήμερα (5/5), ότι θα υπάρξουν σε αρκετά σημεία της χώρας μπόρες και ίσως τοπικές καταιγίδες, με τους ανέμους έως 7 μποφόρ και τη μέγιστη θερμοκρασία στους 26 βαθμούς. Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους εξασθενημένους και τη θερμοκρασία να φτάνει στους 24 στο Λεκανοπέδιο και στους 22 στη συμπρωτεύουσα.

Την Τετάρτη (6/5) θα υπάρξουν πιο έντονα φαινόμενα και ενίσχυση των ανέμων με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά από την Παρασκευή (8/5) κι έπειτα αυτά θα εξασθενήσουν επίσης, με περαιτέρω αύξηση του υδραργύρου το Σαββατοκύριακο, ενώ τη δική του πρόγνωση για την κακοκαιρία είχε κάνει και ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε την αναλυτική της πρόγνωση στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη για την κακοκαιρία, σας έχουμε και την πρόγνωση της ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και το μεσημέρι-απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.