Αδιανόητα «καρφιά» από καθηγητή του ΑΠΘ προς τον Σωτήρη Τσιόδρα - «Επινόησε τους νεκρούς»

Απίστευτες κατηορίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητα «καρφιά» από καθηγητή του ΑΠΘ προς τον Σωτήρη Τσιόδρα - «Επινόησε τους νεκρούς»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε ένας καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, έριξε μερικά αδιανόητα «καρφιά» προς τον Σωτήρη Τσιόδρα, λέγοντας ξεκάθαρα πως ο ίδιος επινόησε τους νεκρούς προκειμένου να περάσουν ανενόχλητα τα μέτρα της κυβέρνησης.

Δριμύ «κατηγορώ» προς τον Σωτήρη Τσιόδρα, αναφορικά με τον τρόπο, που αποκάλυψε για το πώς μετρά τους νεκρούς του κορωνοϊού, εξαπέλυσε ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος θεωρεί πως επινόησε θανάτους, για να δικαιολογηθούν τα μέτρα περιορισμού, που επέβαλε η Κυβέρνηση, ενώ παράλληλα αποθέωσε και τον Γιάννη Ιωαννίδη του Στάνφορντ, την ίδια ώρα που για τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας υπάρχει... ταινία κινουμένων σχεδίων, που τον θέτει ως πρωταγωνθστή απέναντι στον κορωνοϊό.

Σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103.6, ο κ.Κούβελας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κ.Τσιόδρας, όπως κάθε επιστήμονας, θα έπρεπε να ακολουθήσει την κανονική επιστημονική μέθοδο και να μην ακολουθεί μία επινόηση... διαβάστε τη συνέχεια για όσα είπε ο καθηγητής του ΑΠΘ στο athensmagazine.gr