Φρίκη στη Σαντορίνη - Ανασύρθηκε νεκρός από τη δεξαμενή νερού του σπιτιού του

Η εικόνα που αντίκρισαν οι Αρχές σοκάρει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φρίκη στη Σαντορίνη - Ανασύρθηκε νεκρός από τη δεξαμενή νερού του σπιτιού του

Μία κανονική φρίκη έλαβε χώρα, χθες αργά το βράδυ στη Σαντορίνη, όταν η πυροσβεστική ανέσυρε έναν νεκρό άνδρα, ο οποίος είχε πέσει μέσα στη δεξαμενή νερού του σπιτιού του, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν χωρίς τις αισθήσεις του.

Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Σαντορίνη.

Ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό μετά από πτώση που είχε σε δεξαμενή νερού που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή Μεσαριά, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Σαντορίνη. Το άτομο, άγνωστο προς το παρόν πως, έπεσε μέσα στην δεξαμενή, με την πυροσβεστική να ενημερώνεται και να σπεύδει στο σημείο.

Σοκρισμένος είναι ωστόσο και όλος ο κόσμος του αθλητισμού, με την είδηση του θανάτου, γνωστού 19χρονου ποδοσφαιριστή. Δείτε εδώ τα σπαρακτικά μηνύματα για τον χαμό του.

Δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες κατέφτασαν όπου κατάφεραν να ανασύρουν το άτομο αυτό, που ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις του.

Πηγή: iefimerida.gr

Πέρα από τον άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από τη δεξαμενή νερού στη Σαντορίνη, νεκρός εντοπίστηκε και ένας άνδρας στο λιμάνι του Βόλου

Θρίλερ στον Βόλο με άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι. Ο 75χρονος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης και δυστυχώς η εξαφάνιση του είχε τραγικό τέλος, με τις αρχές να ερευνούν τα αίτια.

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε 75χρονος άνδρας στον Βόλο, ο οποίος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο ημεδαπός άνδρας είχε εντοπιστεί τελευταία φορά στο λιμάνι του Βόλου, αλλά εκ τότε χάθηκαν τα ίχνη του, με το Λιμενικό να ξεκινά έρευνες για την αναζήτησή του. Στις έρευνες μετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και τρία περιπολικά οχήματα από ξηράς.

Ο άνδρας βρέθηκε αργότερα το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή του κεντρικού λιμένα Βόλου, κοντά σε μία πλωτή προβλήτα χωρίς τις αισθήσεις του. Ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου,ενώ θλίψη προκάλεσε ακόμα μια είδηση, αυτή τη φορά για θανατηφόρο τροχαίο, που έλαβε χώρα στη Σάμο.

Πηγή: iefimerida.gr