Θρήνος - Πέθανε ο Ίκο Αγκιλάρ

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Ίκο Αγκιλάρ

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού, με την είδηση πως ο ιστορικός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης πέθανε, σε ηλικία 71 ετών, σκορπώντας την απέραντη θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου για το χαμό ενός κορυφαίου αθλητή.

Θρήνος επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον θάνατο σε ηλικία 71 ετών του παλαίμαχου σκόρερ της ομάδας τη δεκαετία του '70, Ίκο Αγκιλάρ.

Τα «χτυπήματα» στον χώρο του αθλητισμού φαίνεται πως δεν έχουν τέλος, μιας και μόλις χθες έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Αντρέα Ρινάλντι. Δείτε εδώ τα σπαρακτικά μηνύματα για τον θάνατό του.

Ο Φραντσίς Χαβιέρ Αγκιλάρ Γκαρσία, πιο γνωστός ως Ικο Αγκιλάρ γεννήθηκε στο Σανταντέρ το 1949. Υπήρξε κορυφαίος σκόρερ και αγωνίστηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης από το 1971 έως το 1979 (190 αγώνες και 50 γκολ).

Πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ επίσης μεταξύ άλλων, φόρεσε την φανέλα της Σανταντέρ, Χιχόν και Ράγιο Βαγιεκάνο. Είχε τρεις συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας.

Πηγή: protothema.gr

Πέρα από τον Ίκο Αγκιλάρ, πέθανε και ο Αυγερινός Αντωνόπουλος

Ανείπωτος θρήνος για τον 30χρονο Αυγερινό Αντωνόπουλο που πέθανε σε τροχαίο. Ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Τι λένε οι πληροφορίες για τον χαμό του;

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στα Τριπόταμα με τον 30χρονο Αυγερινό Αντωνόπουλο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο. Το δυστύχημα, σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 χθες βράδυ, 2 χιλιόμετρα από Τριπόταμα προς Σειρές. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τα δύο οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες.

Τραγικό γεγονός, ότι το δυστύχημα έγινε λίγα μέτρα από το σπίτι του 30χρονου και οι επιβάτες του άλλου οχήματος και τραυματίες (και οι δύο 21χρονοι) ήταν πρώτα του ξαδέρφια. Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το ΑΤ Κλειτορίας, σύμφωνα και με το athensmagazine.gr.

Η θλίψη ήταν μεγάλη όμως και για έναν ακόμα χαμό που είχαμε. Ο επιχειρηματίας Ίωνας Στρούμσας πέθανε αφήνοντας μεγάλο κενό. Δείτε εδώ τις πληροφορίες που σπαράζουν.

Αυγερινός Αντωνόπουλος πέθανε