Τραγωδία στην Κόρινθο - Νεκρό 15χρονο αγόρι

Θλίψη

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Κόρινθο - Νεκρό 15χρονο αγόρι

Τραγωδία επικρατεί στην Κόρινθο με την είδηση πως βρέθηκε νεκρό 15χρονο αγόρι! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή;

Το παιδί σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Μάλιστα, ο οδηγός όχι μόνο δεν βοήθησε το άτυχο αγόρι αλλά σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ εξαφανίστηκε μετά το δυστύχημα.

Όλα όσα έγιναν γνωστά για την τραγωδία στην Κόρινθο και τον 15χρονο

Ο 15χρονος που είχε βγει για περπάτημα όταν έγινε το κακό, το απόγευμα, στην οδό Εξαμίλια – Ξύλοκέριζας. Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που τον παρέσυρε, άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 15χρονο και εξαφανίστηκε.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αυτή την ώρα, αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή για να βρεθεί ο δράστης.

Πηγή: korinthostv.gr

Τραγωδία Καλαμάτα 3χρονος νεκρός πατέρας Ρομά

Πέρα από τον νεαρό που, νεκρός εντοπίστηκε και ένας άνδρας στο λιμάνι του Βόλου

Θρίλερ στον Βόλο με άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι. Ο 75χρονος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης και δυστυχώς η εξαφάνιση του είχε τραγικό τέλος, με τις αρχές να ερευνούν τα αίτια.

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε 75χρονος άνδρας στον Βόλο, ο οποίος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο ημεδαπός άνδρας είχε εντοπιστεί τελευταία φορά στο λιμάνι του Βόλου, αλλά εκ τότε χάθηκαν τα ίχνη του, με το Λιμενικό να ξεκινά έρευνες για την αναζήτησή του. Στις έρευνες μετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και τρία περιπολικά οχήματα από ξηράς.

Ο άνδρας βρέθηκε αργότερα το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή του κεντρικού λιμένα Βόλου, κοντά σε μία πλωτή προβλήτα χωρίς τις αισθήσεις του. Ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου,ενώ θλίψη προκάλεσε ακόμα μια είδηση, αυτή τη φορά για θανατηφόρο τροχαίο, που έλαβε χώρα στη Σάμο.

Πηγή: iefimerida.gr