Συμβαίνει τώρα: Τροχαίο στην Λεωφόρο Αθηνών - Αυξημένη η κίνηση

Με δυσκολία η μετακίνηση

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Συμβαίνει τώρα: Τροχαίο στην Λεωφόρο Αθηνών - Αυξημένη η κίνηση

Αυξημένη η κίνηση με ένα τροχαίο που έγινε στη Λεωφόρο ΑΘηνών να έχει θέσει συναγερμό στην πόλη. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες. Είχαμε τραυματίες;

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτη στη λεωφόρο Αθηνών, με αποτέλεσμα να καταγράφονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν φορτηγάκι με νταλίκα. Έπειτα από το τροχαίο, δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο ύψος του Δαφνίου, στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα και με 5 το athensmagazine.gr.

Να σημειωθεί ότι σοβαρό τροχαίο είχαμε και πριν λίγες ημέρες. Υπήρξαν νεκροί; Δείτε εδώ τα όσα λένε οι πληροφορίες.

Από την κίνηση που έχει τώρα στη Λεωφόρο Αθηνών στο πρόσωπο του Open που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε τροχαίο τραυματίστηκε αγαπημένο πρόσωπο του Open tv και σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια της, αλλά και όλοι στο άκουσμα της είδησης.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» από την ίδια δίνοντας λεπτομέρειες για το σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο της.

«Είχα τροχαίο, έπεσα σε καραμπόλα. Πήγαινα για την απογευματινή μου δουλειά και περίμενα στο φανάρι στην οδό Καποδιστρίου. Όπως ήμουν σταματημένη έπεσε μια κυρία πάνω σε τέσσερα αμάξια», είπε η Νικόλ Δαλέκου και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω κάποια μικρά καταγματάκια στον αυχένα, παίρνω μυοχαλαρωτικά και φοράω το κολάρο για αρκετές μέρες, αλλά το βλέπω θετικά». «Φορούσα ζώνη, αν δεν φορούσα θα είχα χτυπήσει.