Δίκη Τοπαλούδη: Μια φράση έκανε έξω φρενών την μητέρα της - "Το κοπρόσκυλο, βίασε..."

Αποχώρησε από την αίθουσα...

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δίκη Τοπαλούδη: Μια φράση έκανε έξω φρενών την μητέρα της -

Έξω φρενών έγινε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην δίκη για την δολοφονία και τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας. Ποια ήταν η φράση που την έκανε να πει "το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου";

Ράγισε καρδιές η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας με την υπόθεση της δολοφονίας και του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, να ρίχνει σήμερα αυλαία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη με την μάνα της Τοπαλούδη να αποχωρεί από την αίθουσα.

Ειδικότερα σήμερα (15/5) έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην τραγική αυτή υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή σε παραλία της Ρόδου με την εισαγγελέα να είναι τώρα καταπέλτης για τους δύο κατηγορούμενους. Η μητέρα της φοιτήτριας φυσικά και ήταν στην δίκη με την ίδια να ξεσπά όταν ο συνήγορος του ενός κατηγορούμενου ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας.

Στο άκουσμα αυτής της φράσης η γυναίκα ξέσπασε με την ίδια να φωνάζει "δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό; 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου" και να αποχωρεί από την αίθουσα. Μάλιστα ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα μόλις την άκουσε, ενώ να σας έχουμε και μια εξέλιξη. Δείτε εδώ τι έχει συμβεί με τον Άκη Σκέρτσο και την εισαγγελέα. Γιατί τάχθηκε κατά της, αναφορικά με την υπόθεση τς Τοπαλούδη;

Αυτή είναι η απόφαση για την δίκη της Ελένης Τοπαλούδη, όπου έγινε έξω φρενών η μητέρα της με την φράση που ακούστηκε λέγοντας "το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου"

Την ενοχή των δυο κατηγορουμένων, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αποφάσισε ομόφωνα πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Πλέον αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών.

Η απόφαση για ενοχή προκάλεσε τα χειροκροτήματα μελών του ακροατηρίου. Είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία είχε ζητήσει τη ενοχή των δυο κατηγορουμένων της υπόθεσης του 23χρονου Ροδίτη και του 21χρονου συγκατηγορουμένου του. Διαβάστε εδώ τα όσα ανατριχιαστικά ανέφερε για το έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Οι δυο κατηγορούμενοι άκουσαν αμίλητοι την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή τους, η οποία συνεπάγεται για αυτούς – σε περίπτωση που δεν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά – ισόβια κάθειρξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα χειροκροτήθηκε από μέλη του ακροατηρίου.

Πηγή: protothema.gr