Θρήνος - Δολοφονήθηκε o δημοσιογράφος Χόρχε Αρμέντα

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θρήνος - Δολοφονήθηκε o δημοσιογράφος Χόρχε Αρμέντα

Θρήνος επικράτησε με την είδηση πως δολοφονήθηκε o δημοσιογράφος Χόρχε Αρμέντα. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες για τον χαμό του που προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον χώρο αλλά και στην οικογένειά του.

Ο μεξικανός δημοσιογράφος Χόρχε Αρμέντα δολοφονήθηκε στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως και ένα μέλος της δημοτικής αστυνομίας, γεγονός το οποίο αυξάνει στους τρεις τον αριθμό των εργαζομένων σε μεξικανικά μέσα ενημέρωσης που έχουν δολοφονηθεί από την αρχή της χρονιάς, ενημέρωσε δικαστική πηγή.

Όλα όσα έγιναν γνωστά για την δολοφονία του δημοσιογράφου Χόρχε Αρμέντα

Ο δημοσιογράφος, διευθυντής του Medios Obson, ειδησεογραφικού ιστοτόπου, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης ενόπλων στη Σιουδάδ Ομπρεγόν (βόρεια) που είχε επίσης συνέπεια να σκοτωθεί ένας δημοτικός αστυνομικός και να τραυματιστεί άλλος ένας, διευκρίνισε μέσω Twitter η τοπική εισαγγελία. Θρήνο είχαμε ωστόσο και στην Ελλάδα, καθώς πέθανε ένας προπονητής. Δείτε εδώ την είδηση που έφερε θλίψη.

Ο Χόρχε Αρμέντα είχε δεχθεί απειλές και ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα προστασίας ανθρώπων που κινδυνεύουν, υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοσιογράφων, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντιπρόσωπος της οργάνωσης Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, ΜΚΟ η οποία κάνει λόγο για τρεις δολοφονίες εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης φέτος όπως αναφέρει και το athensmagazine.gr

Πέθανε και η σκηνοθέτης Λιν Σέλτον

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε η γνωστή σκηνοθέτης Λιν Σέλτον. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες για τον χαμό της που βύθισε σε θλίψη όλο τον χώρο της υποκριτικής.

Η Αμερικανίδα σκηνοθέτης Λιν Σέλτον πέθανε σε ηλικία 54 ετών, στο Λος Άντζελες την Παρασκευή 15 Μαΐου, από άγνωστη αιματολογική διαταραχή, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες.

Υπήρξε υπέρμαχος του ανεξάρτητου σινεμά και κατάφερε μέσα από τις δουλειές της με ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, να γίνει ένα αγαπημένο άτομο στον χώρο της showbiz, με έργα όπως το «Humpday» (2009).

Συνολικά γύρισε 8 μεγάλου μήκους ταινίες σε 14 χρόνια, ενώ έκανε ένα πέρασμα και από την τηλεόραση όπου υπέγραψε στις δημοφιλείς σειρές «Mad Men», «Fresh Off the Boat», «The Mindy Project», «Glow», αλλά και τη σειρά «Little Fires Everywhere» με τη Ρις Γουίδερσπουν, στην οποία σκηνοθέτησε τέσσερα επεισόδια.

Η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, ανέβασε στο Twitter ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την 54χρονη σκηνοθέτιδα, δίνοντας το δικό της αντίο στον άνθρωπο που την βοήθησε.