Θρήνος - Πέθανε ο 28χρονος Γρηγόρης Καζαζάκης

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο 28χρονος Γρηγόρης Καζαζάκης

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο 28χρονος Γρηγόρης Καζαζάκης! Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες για το τραγικό συμβάν, που συγκλόνισε την περιοχή.

Σε βαρύ πένθος είναι τα Καλάβρυτα Αχαϊας, αφού σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών ο Γρηγόρης Καζαζάκης. Απαρηγόρητοι οι γονείς του Γιώργος και Χριστίνα, τα αδέλφια του Γρηγορία, Σταυρούλα, Νεοκλής, ο παππούς και η γιαγιά του Δημήτρης και Θεοδώρα Σπηλιοπούλου και η μνηστή του Κονδυλία.

Η κηδεία του 28χρονου θα τελεστεί την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στο Λεχούρι Καλαβρύτων, όπως αναφέρει το athensmagazine.gr

Πέθανε 28χρονος Γρηγόρης Καζαζάκης

Θρήνος εκτός από τον 28χρονο επικρατεί και για γνωστό ποδοσφαιριστή που πέθανε ο 8χρονος γιος του

Θρήνος επικρατεί για γνωστό ποδοσφαιριστή με την είδηση πως πέθανε ο 8χρονος γιος του! Τι ακριβώς συνέβη ωστόσο; Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Ανείπωτη τραγωδία "χτύπησε" την οικογένεια του Μικέλε Μπατσίς, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο γιος του πρώην ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 8χρονος Γιάκοπο έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τον τρίτο όροφο. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σαν Ντονάτο», ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει και άφησε την τελευταία του πνοή εκεί. Θρήνο είχαμε ωστόσο και στην Ελλάδα, καθώς πέθανε ένας προπονητής. Δείτε εδώ την είδηση που έφερε θλίψη.

Όλα όσα ανέφεραν για τον 8χρονο γιο του ποδοσφαιριστή που πέθανε

Όπως δήλωσε ένας γείτονας στην «Corriere della Sera», «Ακούσαμε έναν γδούπο από το δρόμο, κοιτάξαμε κάτω και είδαμε το σώμα του παιδιού. Εν συνεχεία ακούσαμε τις κραυγές των γονιών του».

Πρόκειται για το δεύτερο "χτύπημα" που δέχεται ο 40χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πριν μερικές ημέρες έχασε και τον θείο του από την πανδημία του κορωνοϊού.

ποδοσφαιριστής πέθανε 8χρονος γιος