Συγκλονίζει η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης: «Έχει εγκαύματα παντού»

Όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονίζει η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης: «Έχει εγκαύματα παντού»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης, που έκανε γνωστό πως η άτυχη γυναίκα «έχει εγκαύματα παντού». Η ίδια έχει αρχίσει πλέον και θυμάται αρκετές λεπτομέρειες από αυτή την σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε στην Καλλιθέα.

Σοκάρει η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης, σχετικά με τα τραύματα που έχει η ίδια στο πρόσωπο και σε πολλά σημεία του σώματός της, επισημαίνοντας πως η κοπέλα, που πλέον αρχίζει να θυμάται λεπτομέρειες από την επίθεση, που δέχθηκε με βιτριόλι, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Έχει βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον τράχηλο και τα χέρια. Το έγκαυμα στο πρόσωπο αφορά σχεδόν όλο το πρόσωπο και το αριστερό μάτι. Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι ότι δεν θα χαθεί το μάτι της αλλά ακόμη περιμένουμε. Παρακολουθείται σε τακτά χρονικά διαστήματα από οφθαλμίατρους», αναφέρει στο OPEN Ελλάδα η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου και σημειώνει ότι η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα χειρουργείται. Πανικός επικρατεί και στο προφιλ της στο Facebook. Γιατί την βρίζουν όλοι;

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι τονίζει στο OPEN TV ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να γλιτώσουν την όρασή της από το ένα της μάτι. «Πραγματικά, είναι παντού καμένη. Έχει πολλά εγκαύματα στο χέρι της και στο σώμα της. Είναι σε σοκ ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.

Στο ερώτημα πού βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας, ο κ. Λύτρας επισημαίνει ότι οι έρευνες από την ΕΛΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες διπλανών κτιρίων». Ο ίδιος, μάλιστα, δεν αποκλείει την επίθεση να μην την έκανε μόνο ένα άτομο αλλά να είχε δηλαδή και συνεργό, αλλά αυτό, όπως είπε, είναι κάτι που η Αστυνομία ερευνά.

πηγή: athensmagazine.gr

«Πάρτα μωρή...» - Σοκαριστική αποκάλυψη για την επίθεση στην 34χρονη

Ακόμα μία σοκαριστική αποκάλυψη βγήκε στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, με το πρόσωπο που της έριξε το βιτριόλι να της φωνάζει «Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις».

Ανατριχιάζουν διαρκώς τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, με μια νέα μαρτυρία να αναφέρεται στη δράση της μαυροντυμένης γυναίκας, ενώ σε νέο βίντεο φαίνεται να είναι δύο οι γυναίκες.

Όπως μετέδωσε το STAR, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε τη συγκεκριμένη φράση, όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται και να την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα.

Βέβαια πριν από λίγη ώρα, έφτασαν πληροφορίες από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας της άτυχης κοπέλας. Δείτε εδώ τι συμβαίνει με το μάτι της.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του Star αυτόπτης μάρτυρας:«Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;». Η δράστις φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στην νεαρή κοπέλα καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει στο γραφείο της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ότι υλικό έχουν στα χέρια τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί.

Oι αστυνομικοί παίρνουν ξανά και ξανά καταθέσεις από φίλους και συναδέλφους της, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει το σενάριο της αντιζηλίας.

Η 34χρονη σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Η μητέρα της δεν έχει σταματήσει να δίνει κουράγιο στο παιδί της.

Πηγή: athensmagazine.gr