Καλλιθέα: Ολοκληρώθηκε το πρώτο χειρουργείο της 34χρονης - Όσα είπε η γιατρός της

Ποια η κατάσταση της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Καλλιθέα: Ολοκληρώθηκε το πρώτο χειρουργείο της 34χρονης - Όσα είπε η γιατρός της

Ολοκληρώθηκε το πρώτο χειρουργείο της 34χρονης από την επίθεση στην Καλλιθέα. Τι είπε η γιατρός της για την κατάσταση της υγείας της. Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε μια ακόμη επέμβαση για την άτυχη νεαρή και για την έκβαση αυτής μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στο Mega η γιατρός της

Τραγικές ώρες περνά η 34χρονη από την Καλλιθέα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι με αποτέλεσμα να καταστραφεί το πρόσωπό της και τα χειρουργεία να διαδέχονται το ένα το άλλο. Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε μια ακόμη επέμβαση για την άτυχη νεαρή και για την έκβαση αυτής μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στο Mega η γιατρός της. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν σόκαρε τους πάντες η μαρτυρία του δικηγόρου της κοπέλας, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, η χειρουργός κυρία Καλοφώνου ανέφερε τα εξής: «Αφαιρέσαμε κάποια τμήματα από το νεκρό δέρμα. Υπάρχει μια σειρά που πρέπει να ακολουθηθεί. Καλύψαμε με κάτι που αποκαλούμε τεχνητό δέρμα, αυτό θα τη δώσει μια καλή βάση για την αποκατάστασή της σε δεύτερο χρόνο. Πανικός επικρατεί και στο προφιλ της στο Facebook. Γιατί την βρίζουν όλοι;

Ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει. Το βαθύ έγκαυμα πρέπει να χειρουργείται άμεσα.

Σήμερα ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο και γιατί ήταν το πιο βαθύ και το πιο επείγον.Το μάτι της είναι καλύτερα από ότι περίμενα, κάθε μέρα αξιολογείται. Η κοπέλα δεν θα γίνει τελείως καλά, το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί τελείως. Αυτό που θα δει, δεν θα της αρέσει. Δεν θα είναι μια εικόνα με την οποία θα είναι χαρούμενη. Θα υπάρχουν πάντα σημάδια. Την έχω ενημερώσει, συζητήσαμε λίγο. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός ξέρω ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για καιρό»

πηγή: athensmagazine.gr

Συγκλονίζει η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης: «Έχει εγκαύματα παντού»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης, που έκανε γνωστό πως η άτυχη γυναίκα «έχει εγκαύματα παντού». Η ίδια έχει αρχίσει πλέον και θυμάται αρκετές λεπτομέρειες από αυτή την σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε στην Καλλιθέα.

Σοκάρει η μαρτυρία του δικηγόρου της 34χρονης, σχετικά με τα τραύματα που έχει η ίδια στο πρόσωπο και σε πολλά σημεία του σώματός της, επισημαίνοντας πως η κοπέλα, που πλέον αρχίζει να θυμάται λεπτομέρειες από την επίθεση, που δέχθηκε με βιτριόλι, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Έχει βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον τράχηλο και τα χέρια. Το έγκαυμα στο πρόσωπο αφορά σχεδόν όλο το πρόσωπο και το αριστερό μάτι. Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι ότι δεν θα χαθεί το μάτι της αλλά ακόμη περιμένουμε. Παρακολουθείται σε τακτά χρονικά διαστήματα από οφθαλμίατρους», αναφέρει στο OPEN Ελλάδα η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου και σημειώνει ότι η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα χειρουργείται.

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι τονίζει στο OPEN TV ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να γλιτώσουν την όρασή της από το ένα της μάτι. «Πραγματικά, είναι παντού καμένη. Έχει πολλά εγκαύματα στο χέρι της και στο σώμα της. Είναι σε σοκ ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.

Στο ερώτημα πού βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας, ο κ. Λύτρας επισημαίνει ότι οι έρευνες από την ΕΛΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες διπλανών κτιρίων». Ο ίδιος, μάλιστα, δεν αποκλείει την επίθεση να μην την έκανε μόνο ένα άτομο αλλά να είχε δηλαδή και συνεργό, αλλά αυτό, όπως είπε, είναι κάτι που η Αστυνομία ερευνά.

πηγή: athensmagazine.gr