Σοκ στη Λαμία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Είχε πεθάνει εδώ και μέρες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σοκ στη Λαμία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Σοκ προκάλεσε στη Λαμία η είδηση πως γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Η γυναίκα έμενε μόνη της και πιθανότητα έφυγε από παθολογικά αίτια, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε κεντρική οδό της Λαμίας, βρέθηκε μια 56χρονη γυναίκα Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας Lamia Now, η γυναίκα διέμενε μόνη της και πέθανε πιθανότατα από παθολογικά αίτια, χωρίς βέβαια να έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι συνθήκες οι οποίες θα γνωστοποιηθούν μετά από νεκροψία-νεκροτομία.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την ζωή της εδώ και μέρες. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε αντιλήφθηκαν την έντονη δυσοσμία και κάλεσαν τις αρχές οι οποίες αφού μπήκαν στο διαμέρισμα ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα έχουμε και ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων. Δείτε πόσα είναι.

Εκτός από τη Λαμία σοκ έπαθαν και στο Κερατσίνι με 57χρονο που τραβούσε βίντεο κάτω από φούστες γυναικών

Τρόμο προκάλεσε στο Κερατσίνι η είδηση πως ένας 57χρονος τραβούσε βίντεο κάτω από φούστες γυναικών. Τελευταίο θύμα του 57χρονου μια γυναίκα σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Μάλιστα έκανε την πράξη του ανενόχλητος μέρα μεσημέρι.

Χειροπέδες σε έναν 57χρονο ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο κάτω από φούστες γυναικών πέρασαν αστυνομικοί στο Κερατσίνι.

Τρόμο προκάλεσε με τα βίντεο ο 57χρονος στο Κερατσίνι

Το περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ στην λεωφόρο Δημοκρατίας το μεσημέρι της 18ης Μαΐου.
Ο 57χρονος προσέγγισε μια γυναίκα πελάτη του σούπερ μάρκετ η οποία αντιλήφθηκε την πρόθεσή του και ενημέρωσε τους εργαζόμενους. Ωστόσο ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με το προφιλ της δράστριας της επίθεσης στην Καλλιθέα. Τι αποκάλυψαν οι ειδικοί

Μπροστά στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε ο 57χρονος επιχείρησε να διαφύγει με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που εντωμεταξύ είχαν ειδοποιηθεί να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν πίσω από το σούπερ μάρκετ.

Στο κινητό τηλέφωνο του 57χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 36 παρόμοια βίντεο με αυτό που επιχείρησε να καταγράψει στο σούπερ μάρκετ.

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο 57χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά με την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαΐου.

πηγή: protothema.gr