Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό - Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης της Βέροιας

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό - Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης της Βέροιας

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλον τον ελληνικό αθλητισμό, η είδηση πως ένας πρώην παίκτης της Βέροιας, αυτοκτόνησε στο σπίτι του, σε ηλικία 38 ετών, με την σύντροφό του να τον εντοπίζει νεκρό στο σπίτι, ξαπλωμένο δίπλα στο όπλο του.

Ο 38χρονος Μίλιαν Μρντάκοβιτς, που πέρασε από Βέροια, Λεβαδειακό και Αγροτικό Αστέρα, αγωνιζόμενος και σε επίπεδο Super League, φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 38 χρόνων, στο σπίτι του, στο Βελιγράδι.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός από την κοπέλα του, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, με όπλο δίπλα του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Kurir», η κοπέλα του ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία.

Απέραντη θλίψη έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως «έφυγε» από τη ζωή ένα πολύ γνωστό μοντέλο. Δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για το θάνατό της.

Ο Μρντάκοβιτς είχε αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σερβίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008, ενώ στη διάρκεια της θητείας του, πλην του περάσματος από την Ελλάδα, αγωνίστηκε και στην Κύπρο, φορώντας τις φανέλες του Απόλλωνα Λεμεσού, του Εθνικού Άχνας, της ΑΕΚ Λάρνακας και του Παραλιμνίου.

Μίλιαν Μρντάκοβιτς αυτοκτονία

Πηγή: ethnos.gr

Πέρα από τον πρώην παίκτη της Βέροιας, πέθανε και ο Ζορντάν Ντιακιεσέ

Θρήνος με την είδηση ότι πέθανε ο Ζορντάν Ντιακιεσέ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έφυγε ξαφνικά και τα αίτια του θανάτου του, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο ίδιος σημείωνε μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του και θα είχε μια λαμπρή καριέρα μπροστά του.

Σε ηλικία 24 ετών ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ζορντάν Ντιακιεσέ άφησε την τελευταία του πνοή στη Γαλλία. Η ομάδα του, Furiani Agliani, που συμμετέχει στη National 3 της χώρας, έκανε γνωστή την τραγική είδηση.

Οι λόγοι του χαμού του δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί. Ο Ντιακιεσέ ξεκίνησε να αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Παρί και έφτασε μάλιστα να παίζει για την U20 της Γαλλίας. Θλίψη προκαλεί ωστόσο και ο θάνατος μέλους της βασιλικής οικογένειας σε τροχαίο.

Πηγή: athensmagazine.gr