Σοκ με Έλληνα επιχειρηματία - Τον πυροβόλησαν μέσα στο γραφείο του

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ με Έλληνα επιχειρηματία - Τον πυροβόλησαν μέσα στο γραφείο του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον Έλληνα επιχειρηματία που δέχθηκε επίθεση, όταν εισέβαλε στο γραφείο του στα Λεχαινά Ηλίας, ένας άνδρας και τον πυροβόλησε, με την αστυνομία να αναζητά εδώ και ώρες τον δράστη.

Όπως καταγγέλλει ο παθών, η απόπειρα έγινε από μπράβο ατόμου με τον οποίον είχε ραντεβού.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο επιχειρηματίας πυροβολήθηκε από τον δράστη της απόπειρας ο οποίος συνόδευε το άτομο με το οποίο είχε ραντεβού, ενώ έξω από την πύλη της επιχείρησης τους περίμεναν ακόμη δυο άντρες.

Την ίδια στιγμή, σάλος έχει προκληθεί με την σύλληψη του «δράκου» του Κάβου στην Κέρκυρα. Δείτε εδώ τι αναφέρουν οι πληροφορίες της αστυνομίας.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του Α.Τ. Λεχαινών. Στο γραφείο του επιχειρηματία βρέθηκε ένας κάλυκας από το πιστόλι του δράστη. Και τα τέσσερα άτομα έφυγαν μετά το συμβάν και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από την απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία, σοκ έχει προκαλέσει και η αυτοκτονία ποδοσφαιριστή

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλον τον ελληνικό αθλητισμό, η είδηση πως ένας πρώην παίκτης της Βέροιας, αυτοκτόνησε στο σπίτι του, σε ηλικία 38 ετών, με την σύντροφό του να τον εντοπίζει νεκρό στο σπίτι, ξαπλωμένο δίπλα στο όπλο του.

Ο 38χρονος Μίλιαν Μρντάκοβιτς, που πέρασε από Βέροια, Λεβαδειακό και Αγροτικό Αστέρα, αγωνιζόμενος και σε επίπεδο Super League, φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 38 χρόνων, στο σπίτι του, στο Βελιγράδι.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός από την κοπέλα του, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, με όπλο δίπλα του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Kurir», η κοπέλα του ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο Μρντάκοβιτς είχε αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σερβίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008, ενώ στη διάρκεια της θητείας του, πλην του περάσματος από την Ελλάδα, αγωνίστηκε και στην Κύπρο, φορώντας τις φανέλες του Απόλλωνα Λεμεσού, του Εθνικού Άχνας, της ΑΕΚ Λάρνακας και του Παραλιμνίου.

Μίλιαν Μρντάκοβιτς αυτοκτονία