34χρονη Καλλιθέα: Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο

Ρίγη συγκίνησης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
34χρονη Καλλιθέα: Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο

Η άτυχη 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, στους ανθρώπους που παρακολουθούν τις εξελίξεις της υπόθεσής της και αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.

Η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα μέσω του κεντρικού δελτίου του Star. Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου, η όμορφη κοπέλα κατακλύζεται από την πρώτη στιγμή από μηνύματα συμπαράστασης για τον εφιάλτη που ζει.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ».

Η κοπέλα γνωρίζει ότι η ζωή της έχει αλλάξει πια μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Την έχουν ενημερώσει ότι η αποκατάστασή της υγείας της θα πάρει χρόνο. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζει.

Το προηγούμενο βράδυ, ο πρώην σύντροφός της έδωσε συμπληρωματική κατάθεση. Κυρίως για το αν το κορίτσι δεχόταν απειλές ή αν είχε καταλάβει αν τους παρακολουθούσε κάποιος. Βοηθά κι εκείνος στις έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να βρεθεί η μαυροφορούμενη γυναίκα. Δείτε εδώ τις πληροφορίες που δίνει η αστυνομία.

Πηγή: star.gr

Συγκλονιστικά ήταν και τα λόγια του αδερφού της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για το περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, καθώς πήγαινε στην εργασία της. Τα λόγια του αδερφού της άτυχης γυναίκας συγκλονίζουν, αφού όπως δήλωσε έχει αρχίσει να «λυγίζει» με τα όσα γίνονται.

«Κλειδί» προκειμένου να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ που θα ρίξουν φως στην υπόθεση αναμένεται να παίξει το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, όπως εκτιμούν έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Η 34χρονη -λόγω της κατάστασής της- έχει δώσει ελάχιστα στοιχεία στις αρχές για το συμβάν και πλέον μελετάται λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που θα φανερώσουν τις κινήσεις του μαυροφορεμένου ατόμου που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπό της το πρωί της περασμένης Τρίτης (19/05).
Επεισόδια με πρώην συντρόφους διερευνά η αστυνομία

Πάντως οι αρχές εξετάζουν και με ποιους είχε διένεξη η 34χρονη, καθώς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανακάλυψαν ότι το κορίτσι τα τελευταία πέντε χρόνια είχε πάει σε αστυνομικά τμήματα μετά από επεισόδια που είχε με συντρόφους της.

Έρευνες κάνουν οι Αρχές για να διαπιστώσουν τι κρύβεται πίσω από τα κίνητρα της γυναίκας, που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη. Την ίδια ώρα το θύμα έχει αρχίσει να θυμάται μερικά πράγματα. Δείτε εδώ τα όσα είπε.

Αδελφός 34χρονης: «Εχω αρχίσει να λυγίζω»

«Δεν μπορώ να καταλάβω. Το κορίτσι δεν είχε προηγούμενα, δεν μας είχε δείξει ότι κάτι τη στεναχωρούσε» σημείωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ο πατέρας της. «Εχω αρχίζει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτήν τη κατάσταση» τόνισε με την σειρά του ο αδερφός της 34χρονης.

Επίθεση με βιτριόλι: «Με κοίταξε στα μάτια πριν μου πετάξει το υγρό»

Σύμφωνα πάντα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 34χρονη έχει δώσει ελάχιστα στοιχεία στους αστυνομικούς για να φτάσουν στην ταυτότητα του ανθρώπου που της επιτέθηκε τόσο άγρια. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό φαίνεται να έχει πει στους αστυνομικούς τα εξής:

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό».

Μάχη δίνουν οι γιατροί για να σώσουν το μάτι της

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της 34χρονης μιλώντας νωρίτερα στο Mega, είπε ότι η πελάτης του δεν είναι ακόμη σίγουρη εάν της επιτέθηκε γυναίκα ή άνδρας καθώς όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια και τον θώρακα. Μάλιστα σήμερα υπεβλήθη σε χειρουργείο αποκατάστασης, την ώρα που οι γιατροί συνεχίζουν να δίνουν μάχη προκειμένου η 34χρονη να μην χάσει το μάτι της.

«Η κοπέλα δεν μπορεί να γίνει τελείως καλά το ξέρει»

Την ίδια ώρα, η χειρουργός του Θριάσιου, Μαρία Καλοφώνου, Επιμελήτρια της Α’ Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της 34χρονης κοπέλας.

«Αφαιρέσαμε τμήματα από το νεκρό δέρμα. Τα καλύψαμε με κάτι που αποκαλείται τεχνητό δέρμα και θα της δώσει την βάση για την αποκατάστασή της στο μέλλον. Σήμερα, ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο γιατί ήταν το πιο επείγον. Το μάτι της ήταν καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και κάθε μέρα αξιολογείται», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν θα υπάρξει η μέρα που θα γίνει εντελώς καλά είπε: «Η κοπέλα δεν μπορεί να γίνει τελείως καλά το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως. Δεν θα έχει την εικόνα που θα είχε πριν. Δεν θα της αρέσει η εικόνα που θα έχει. Δεν θα είναι μια εικόνα για την οποία θα είναι χαρούμενη. Την έχω ενημερώσει γιατί συζητήσαμε λίγο και δεν την κούρασα. Θέλω να περάσει λίγος καιρός να ηρεμήσει και ξέρει ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό».

Πηγή: iefimerida.gr