Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα ΙΚΕΑ ανοίγουν νέο κατάστημα - Δεν φαντάζεστε σε ποια περιοχή της Αθήνας

Η επίσημη ανακοίνωσή τους

Τα ΙΚΕΑ ανοίγουν νέο κατάστημα - Δεν φαντάζεστε σε ποια περιοχή της Αθήνας
Ενημέρωση 25.05.2020 14:16
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πριν από λίγα λεπτά τα καταστήματα ΙΚΕΑ έκαναν μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση καθώς αποκάλυψαν πως ανοίγουν νέο κατάστημα σε περιοχή της Αθήνας και... δεν φαντάζεστε σε ποια!

Η επίσημη ανακοίνωση των ΙΚΕΑ για το νέο κατάστημα που ανήκουν σε γνωστή περιοχή

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ανακοινώνει σήμερα τη δημιουργία του πρώτου μικρού καταστήματος, νέας φιλοσοφίας, στην καρδιά ενός μεγάλου αστικού κέντρου, όπως αυτό του Πειραιά.

Η συγκεκριμένη επένδυση έρχεται δυο χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη λειτουργία του ΙΚΕΑ Pop-up Store στην περιοχή, το οποίο έτυχε θερμής ανταπόκρισης από την πόλη του Πειραιά. Πρόκειται για μια στρατηγική απόφαση που στηρίζεται στο ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης του Oμίλου, με τη λειτουργία καταστημάτων νέας φιλοσοφίας που στόχο έχουν να φέρουν την ΙΚΕΑ ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή.

Επίσης, αξίζει να και αυτή την ανακοίνωση αν ψωνίζετε από τα Lidl: Ανακοίνωση από τα Lidl - Μεγάλη προσοχή! Αφορά όλους τους καταναλωτές!

Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Αν λάβετε αυτό το μήνυμα μην απαντήσετε

Μια έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρία των ΙΚΕΑ μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους πελάτες της για κάποια παραπλανητικά μηνύματα που στέλνονται με το όνομα τους. Αν το λάβετε δεν πρέπει να απαντήσετε.

Όπως έγραψε το ΙΚΕΑ στο κείμενο που ανάρτησε, γίνεται αποστολή κάποιων μηνυμάτων με το όνομα της εταιρίας που προτρέπει τους παραλήπτες να ανοίξουν έναν σύνδεσμο για να κερδίσουν ένα κουπόνι, Ωστόσο, είναι παραπλάνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ για τα παραπλανητικά μηνύματα

Η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους καταναλωτές της για την αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων με αποστολέα το όνομα της εταιρείας. Το μήνυμα προτρέπει τους καταναλωτές να ανοίξουν τον σύνδεσμο που περιέχει για να λάβουν κουπόνι αξίας 500 ευρώ. Ανοίγοντας τον σύνδεσμο, οδηγούνται σε σελίδα που φέρει το λογότυπο ΙΚΕΑ, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν σε έρευνα προκειμένου να κερδίσουν το κουπόνι.

Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους πελάτες της ότι δεν έχει καμία σχέση με ενέργειες ή διαγωνισμούς που διεξάγονται εκτός της επίσημης ιστοσελίδας της (www.ikea.gr) και των επίσημων λογαριασμών της στα social media. Επιπλέον, για τη σωστή ενημέρωση των καταναλωτών, οι επίσημοι διαγωνισμοί της ΙΚΕΑ επικοινωνούνται πάντα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και των λογαριασμών της στα social media.

ΙΚΕΑ παραπλανητικά μηνύματα ανακοίνωση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΙΚΕΑ: Κάτω από 200 ευρώ έπεσε η τιμή σε αυτό το κατακόκκινο κάλυμμα για τον καναπέ

Θέλεις να ανανεώσεις την κουζίνα σου; Στα ΙΚΕΑ θα βρεις το κατάλληλο αντικείμενο

TAGS
Share